نان خامه ای شکلاتی خوشمزه به روش قنادی ها
نان خامه ای شکلاتی یک نوع شیرینی توپی پرطرفدار است که برخلاف ظاهرش دستور تهیه بسیار ساده ای دارد و به راحتی در خانه تهیه می شود.
به گزارش ایلنا، نان خامه ای شکلاتی یک نوع شیرینی توپی پرطرفدار است که برخلاف ظاهرش دستور تهیه بسیار ساده ای دارد و به راحتی در خانه تهیه می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی محبوب و پرطرفدار را آموزش ببینید.
مواد لازم نان خامه ای شکلاتی :
آب :200 میلی لیتر
خامه صبحانه :400 گرم
کره :115 گرم به دمای محیط رسیده
آرد نول :115 گرم
پودر قند :270 گرم
شکر :1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ :4 عدد
نمک :نصف قاشق چایی خوری
پودر کاکائو :2 قاشق سوپ خوری
وانیل :1 هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه نان خامه ای شکلاتی :
داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوش بیاید. بعد شکر و کره را داخل آن بریزید و بگذارید تا حل شود.
حرارت را کم کنید و آرد را به همراه پودر کاکائو به بقیه مواد اضافه کنید و تن تن هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد و در اثر هم زدن در وسط قابلمه جمع شود.
سپس مواد حلوایی شکل را از روی قابلمه بردارید و بگذارید تا خنک شود. (برای سریع تر خنک شدن خمیر آن را باز کنید)
فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
بعد از خنک شدن کامل خمیر تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و هر کدام را جداگانه خوب هم بزنید تا جذب خمیر شوند.
وانیل را با تخم مرغ آخری اضافه کنید.( خمیر بدست آمده باید کشدار و چسبنده باشد)
سپس خمیر را داخل یک قیف با ماسوره شکوفه بریزید.کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را با فاصله روی سینی بریزید.
وقتی سینی پر شد آن را داخل فر گرم شده قرار دهید و 35 تا 40 دقیقه حرارت دهید تا نان ها پف کنند و بپزند.
وقتی رنگ نان ها تغییر کرد آن را از توی فر در بیاورید و بگذارید تا کاملا خنک شوند.
در این فاصله داخل یک قابلمه سرد استیل ، خامه و پودر را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کند و رد پره های همزن روی خامه بماند.
ته نان های خنک شده را کمی سوراخ کنید و خامه را داخل قیف بریزید و با فشار قیف داخل نانها را از خامه پر کنید.
نان خامه ای ها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از اینکه نرم شد و رطوبت خامه نانها را نرم کرد آن را برای پذیرایی سرو کنید.
منبع:نمناک