خبرگزاری کار ایران

رشته‌پلو؛ خوشمزه‌ای برای چهارشنبه‌سوری

رشته‌پلو؛ خوشمزه‌ای برای چهارشنبه‌سوری
کد خبر : ۱۰۵۲۴۹۹

رشته پلو غذای عید نوروز است. طبق سنت هرساله، ایرانی‌ها رشته پلو را شب چهار شنبه سوری درست می‌کنند. حالا که یک روز تا چهارشنبه‌سوری بیشتر باقی نمانده، پیشنهاد می‌کنیم مواد اولیه این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

به گزارش ایلنا، رشته پلو غذای عید نوروز است. طبق سنت هرساله، ایرانی‌ها رشته پلو را شب چهار شنبه سوری درست می‌کنند. رشته پلو را با مرغ هم می‌توانید سرو کنید. حالا که یک روز تا چهارشنبه‌سوری بیشتر باقی نمانده، پیشنهاد می‌کنیم مواد اولیه این غذای خوشمزه را تهیه کنید و شب چهارشنبه‌سوری یک رشته‌پلوی فرد اعلاء میل کنید.

رشته پلو

مواد لازم برای ۶ نفر

    ۴۰۰ گرم برنج

    ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده

    ۱۵۰ گرم رشته پلویی

    ۱ عدد پیاز متوسط

    یک قاشق سوپخوری رب‌گوجه‌فرنگی به دلخواه

    یک قاشق سوپخوری زعفران دم‌کرده

    روغن به میزان لازم

    زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم

    کشمش برای تزئین: به‌مقدار دلخواه

طرز تهیه

۱. برای تهیه رشته پلو ابتدا برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید.

۲. قبل از آبکش کردن رشته‌های پلویی را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید.

۳. پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخکرده مخلوط نمائید.

۴. نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید با مخلوط گوشت و پیاز کوفته ریزه درست کنید و آن را در یک دیگچه و کمی روغن تفت دهید.

۵. رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.

۶. پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، رشته پلو را در دیس کشیده و کوفته ریزه را روی آن بریزید. برای تزئین از کشمش تفت داده شده و مقداری برنج زعفرانی درست کرده و روی برنج بریزید. رشته پلو با گوشت آماده است نوش جان.

منبع:وب‌سایت دیگچه

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز