طرز تهیه یک کیک یخچالی خوشمزه و ساده با بیسکوییت پتی بور
در ادامه شما را با نحوه درست کردن یک نوع کیک یخچالی خوشمزه آشنا خواهیم کرد.
به گزارش ایلنا، برخی افراد به دلیل نداشتن فر در منزل از درست کردن کیک خودداری میکنند. اینگونه افراد به دنبال روشی برای درست کردن کیک بدون نیاز به فر هستند، هر چند روشهایی برای درست کردن کیک در قابلمه وجود دارد، اما ممکن است این کیکها خیلی خوب از آب درنیایند.
پس چاره چیست؟ ما به شما کیک یخچالی را پیشنهاد میکنیم. کیک یخچالی علاوه بر اینکه نیاز به فر ندارد، برای درست کردن آن نگرانی درمورد خراب شدن کیک هم وجود ندارد. شما عزیزان میتوانید بدون نیاز به امکانات خاص این کیک خوشمزه را در منزل درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی:
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
بیسکوییت پتی بور ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه کیک یخچالی:
قبل از انجام هر کار لازم است آرد و پودر کاکائو را الک کنید تا بافت آنها از یکدیگر جدا شوند. پس آنها را از صافی عبور داده و به خوبی با هم مخلوط کنید. حالا دو لیوان شیر را به مخلوط آرد و پودر کاکائو اضافه کرده و شکر را نیز به مواد بیفزایید.
در این مرحله از تهیه کیک یخچالی، وانیل را اضافه کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی و مرتب آن را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شده و شکر حل شود.
آنقدر آنها را هم بزنید تا رقیق شود، وقتی مایه یکنواختی به دست آمد، شعله را خاموش کنید و کره را به مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کره ذوب شود و به خوبی در همه جا پخش شود.
حالا یک قالب مستطیلی شکل بردارید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی را سلفون پهن کنید. برای تهیه کیک یخچالی، بیسکوییتهای پتی بور را به طور منظم کف قالب روی سلفون بچینید.
منبع: دلگرم