خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی
کد خبر : ۱۰۴۹۳۹۰

اگر می خواهید مزه‌ای متفاوت از خوردن کتف و بال را تجربه کنید، پیشنهاد می‌کنم این روش پخت را امتحان کنید.

به گزارش ایلنا، اگر می خواهید مزه ای متفاوت از خوردن کتف و بال را تجربه کنید، پیشنهاد می کنم این روش پخت را امتحان کنید. در این روش پخت به دلیل داشتن عسل به صورت کاراملی در می آید و مزه‌ای ملس دارد.

مواد لازم برای کتف و بال مرغ عسلی :

 لیموترش سبز      3 عدد

 عسل     یک چهارم فنجان

 سیر رنده شده     3 جبه کوچک

 گشنیز آسیاب شده     1 قاشق چایخوری

 نمک      1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه، درشت آسیاب شده      نصف قاشق چایخوری

 کتف و بال مرغ     حدود 2700 گرم

 برش های لیموترش      به مقدار لازم برای تزیین

روش آماده سازی کتف و بال عسلی:

فر را با دمای 220 درجه روشن کنید تا گرم شود. لیموترش، 2 قاشق چایخوری پوست لیموترش را رنده کنید و 1/4 فنجان از آب آن را فشار دهید.

در یک کاسه ای کوچک با چنگال، عسل، سیر رنده شده، گشنیز، نمک و فلفل، آب لیموترش و 1 قاشق چایخوری پوست لیموترش را مخلوط کنید.

این مواد را روی مرغ ها بریزید و مخلوط کنید. مرغ ها را داخل تابه ای بزرگ بریزید. می توانید داخل سینی فر بریزید. سس را کاملا روی مرغ ها بریزید. سینی فر را در طبقه ی وسط فر قرار بدهید. اجازه بدهید مرغ ها بپزند، مرغ ها را زیر و رو کنید، اگر طلایی نشدند. در پایان گریل روی آن را روشن کنید. تا مرغ ها طلایی شوند.

هنگام سرو، مرغ ها را داخل ظرف سرو بکشید و با لیموترش تزیین کنید و باقیمانده ی پوست لیموترش را روی آن بپاشید.

نکاتی برای تهیه کتف و بال عسلی:

• اگر می خواهید زودتر بپزند پس از قرار دادن در مرغ ها در تابه یا سینی فر روی آن فویل بکشید و سپس آن را بردارید تا سرخ و ترد شوند.

• با این روش می توانید از ران ماهیچه ای مرغ هم استفاده کنید.

• برای پخت این غذا می توانید فقط از کتف مرغ استفاده کنید.


منبع:غذالند

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز