طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی
اگر می خواهید مزهای متفاوت از خوردن کتف و بال را تجربه کنید، پیشنهاد میکنم این روش پخت را امتحان کنید.
به گزارش ایلنا، اگر می خواهید مزه ای متفاوت از خوردن کتف و بال را تجربه کنید، پیشنهاد می کنم این روش پخت را امتحان کنید. در این روش پخت به دلیل داشتن عسل به صورت کاراملی در می آید و مزهای ملس دارد.
مواد لازم برای کتف و بال مرغ عسلی :
لیموترش سبز 3 عدد
عسل یک چهارم فنجان
سیر رنده شده 3 جبه کوچک
گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه، درشت آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
کتف و بال مرغ حدود 2700 گرم
برش های لیموترش به مقدار لازم برای تزیین
روش آماده سازی کتف و بال عسلی:
فر را با دمای 220 درجه روشن کنید تا گرم شود. لیموترش، 2 قاشق چایخوری پوست لیموترش را رنده کنید و 1/4 فنجان از آب آن را فشار دهید.
در یک کاسه ای کوچک با چنگال، عسل، سیر رنده شده، گشنیز، نمک و فلفل، آب لیموترش و 1 قاشق چایخوری پوست لیموترش را مخلوط کنید.
این مواد را روی مرغ ها بریزید و مخلوط کنید. مرغ ها را داخل تابه ای بزرگ بریزید. می توانید داخل سینی فر بریزید. سس را کاملا روی مرغ ها بریزید. سینی فر را در طبقه ی وسط فر قرار بدهید. اجازه بدهید مرغ ها بپزند، مرغ ها را زیر و رو کنید، اگر طلایی نشدند. در پایان گریل روی آن را روشن کنید. تا مرغ ها طلایی شوند.
هنگام سرو، مرغ ها را داخل ظرف سرو بکشید و با لیموترش تزیین کنید و باقیمانده ی پوست لیموترش را روی آن بپاشید.
نکاتی برای تهیه کتف و بال عسلی:
• اگر می خواهید زودتر بپزند پس از قرار دادن در مرغ ها در تابه یا سینی فر روی آن فویل بکشید و سپس آن را بردارید تا سرخ و ترد شوند.
• با این روش می توانید از ران ماهیچه ای مرغ هم استفاده کنید.
• برای پخت این غذا می توانید فقط از کتف مرغ استفاده کنید.
منبع:غذالند