طرز تهیه کاپ کیک وانیلی ساده
کاپکیک ساده وانیلی سادهترین و در عین حال پرطرفدارترین کاپکیکهاست. درست کردن این کاپکیک بسیار آسان است و با مواد اصلی کاپکیکها درست میشود. شما میتوانید آن را با خامه یا باتر کرم تزئین کنید و یا آن را به صورت ساده مصرف کنید.
به گزارش ایلنا، یکی از کیک های که می توانید در کم ترین زمان ممکن آن را آماده کنید کاپ کیک وانیلی است . با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کاپ کیک های وانیلی
کره، به دمای اتاق رسیده باشد :1/2 پیمانه ( 113 گرم)
شکر:2/3 پیمانه ( 130 گرم)
تخم مرغ بزرگ :3 عدد
اسانس وانیل خالص :1 قاشق چای خوری
لیمو با پوست زرد :1 عددکوچک
آرد همه کاره :1 و ½ پیمانه ( 195 گرم )
بیکینگ پودر:1 و ½ قاشق چای خوری
نمک:1/4 قاشق چای خوری
شیر:1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)
مواد لازم برای فراستینگ
پودر قند یا پودر شکر ، الک شده :2 پیمانه ( 230 گرم )
کره، به دمای اتاق رسیده باشد :1/2 پیمانه ( 113 گرم )
اسانس وانیل خالص:1 قاشق چای خوری
شیر یا خامه کم چرب:2 قاشق غذا خوری
رنگ خوارکی ژله ای یا مایع
طرز تهیه کاپ کیک وانیلی
ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن خوب خوب بهم بزنید تا کرم رنگ و پفکی شود.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در ادامه وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد آرد ،بکینگ پودر، نمک و پوست رنده شده لیمو را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
سپس مخلوط آرد و شیر را یک در میان در چند مرحله به مواد قبلی بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست و صاف شود.
قالب های کاپ کیک را با کپسول های کاغذی پوشانده و با خمیر کیک پر کنید، سپس برای 17 الی 20 دقیقه در فری که با دمای 177 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک ها بپزند .
در این فاصله فراستینگ را به این روش درست کنید،ابتدا کره را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب بزنیم تا روشن و صاف شود.
سپس وانیل را افزوده و به هم زدن ادامه دهید، در مرحله بعد پودر شکر یا پودر قند را افزوده و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در نهایت شیر یا خامه را افزوده و خوب و هم بزنید تا یکدست و صاف شود. در آخرین مرحله رنگ خوراکی مورد نظرتان را بیافزایید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
فراستینگ را در قیف بریزید و با ماسوره دلخواه روی کاپ کیک ها را تزیین نمایید.
منبع:نمناک