خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه پنکیک مغزدار خانگی با شکلات صبحانه

طرز تهیه پنکیک مغزدار خانگی با شکلات صبحانه
کد خبر : ۱۰۳۵۸۹۰

در ادامه طرز تهیه پنکیک مغزدار خانگی را با شکلات صبحانه بخوانید.

به گزارش ایلنا، اگر تا الان پنکیک مغزدار و پف دار خوشمزه با نوتلا درست نکرده‌اید یا نخورده‌اید، سریع دست به کار شوید. این پنکیک یک صبحانه فوق‌العاده بی‌نظیر است و آنقدر طرفدار دارد که در کل دنیا پخته و سرو می‌شود. یعنی یک جور‌هایی یک صبحانه بین‌المللی است. مواد تشکیل‌دهنده‌اش هم به راحتی در دسترس است، در ضمن اصلا هم وقتگیر نیست. تازه نیازی به فر هم ندارد و خیلی راحت می‌توانید آن را در تابه سرخ کنید. از طرفی می‌توانید آن را به عنوان یک میان وعده با چای یا قهوه میل کنید. شک نکنید که خیلی می‌چسبد. در ادامه طرز تهیه پنکیک مغزدار خانگی با شکلات صبحانه را  بخوانید.

مواد لازم

آرد: ۱و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شیر: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

تخم مرغ: ۲ عدد

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

وانیل: ۱/۸ قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

کره: ۲ قاشق غذاخوری

شکلات صبحانه: ۱۵ قاشق غذاخوری

نمک: نوک قاشق چایخوری

میوه: از نوع دلخواه، به میزان دلخواه برای تزیین

طرز تهیه پنکیک مغزدار با نوتلا

ما می‌خواهیم یک دستور پخت پنکیک مغزدار و پف دار خوشمزه با شکلات صبحانه به روش حرفه‌ای را به شما یاد بدهیم پس در این صورت قبل از هر چیز، باید شکلات را آماده کنید. در یک ظرف صاف مثل سینی یک لایه کاغذ روغنی بیندازید. شکلات صبحانه را روی آن بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.

قطر پنکیک را به نیم سانتی‌متر برسانید. سینی را به مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. این کار را به این خاطر انجام می‌دهید که وقتی نوتلا را روی پنکیک قرار می‌دهید، سریع ذوب نشود و از داخل پنکیک بیرون نریزد، پس بهتر است یخ بزند.

آرد را به همراه بیکینگ پودر الک کنید. در یک ظرف مناسب، آرد و بیکینک پودر، نمک، شکر، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید. شیر را طی چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و هر بار به هم بزنید. هر چه بیشتر مواد را به هم بزنید، مخلوط یکدست‌تر و منسجم‌تری خواهید داشت.

تابه را روی حرارت قرار دهید در آن کمی کره بریزید تا ذوب شود. به اندازه ۲ تا ۳ قاشق از مواد پنکیک را در آن بریزید. شکلاتها را از فریزر بیرون بیاورید. (سرعت عمل در این مرحله مهم است) شکلات را به اندازه کافی و کمی کوچک‌تر از خمیر زیری، روی پنکیک قرار دهید. روی شکلاتها را دوباره مقداری پنکیک بریزید. به اندازه همان ۳ یا ۴ قاشق، تا جایی که روی شکلات ها را بپوشاند. سطح روی آن را صاف و یکدست کنید. وقتی متوجه تغییر رنگ سطح زیرین کناره‌های پنکیک شدید، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ و طلایی شود. این کار را برای همه پنکیک‌ها انجام دهید تا موادتان تمام شود.

فوت و فن‌های طرز تهیه پنکیک خانگی مغزدار

*برای پخت پنکیک مغزدار با شکلات صبحانه، از تابه نچسب یا تابه مخصوص پخت پنکیک استفاده کنید.

*قطر شکلات هایی که در اولین مرحله در سینی می‌ریزید و داخل فریزر می‌گذارید، نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشد. چون اگر خیلی نازک باشد، موقع استفاده، ترک می‌خورد و می‌شکند و اگر ضخیم باشد، قطر پنکیک زیاد می‌شود و احتمال اینکه به خوبی نپزد، زیاد است.

*اگر در بین پختن پنکیک، شکلات از بین پنکیک بیرون ریخت و در تابه ریخت، قبل از اینکه پنکیک بعدی را بپزید، تابه را پاک کنید، چون می‌سوزد و پنکیک بعدی را هم بد طعم و رنگ خواهد کرد.

*روی پنکیک‌ها را می‌توانید با عسل و خامه تزیین کنید. یا اینکه از میوه‌های دلخواه مثل توت فرنگی، موز یا گیلاس شیرین استفاه کنید.

برای تهیه پنکیک مغزدار با مغزها، به جای شکلات، از مغز‌های خرد شده استفاده کنید. در دستور پخت پنکیک مغزدار از پودر پسته، بادام و فندق استفاده می‌شود.

منبع: مجله کوروش

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز