طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات، طعمی جدید و عالی
در این مطلب، طرز تهیه یکی از غذاهای محبوب و فستفودی کرهای، یعنی طرز تهیه املت کرهای یا همان رولت تخم مرغ و سبزیجات را بخوانید.
به گزارش ایلنا، غذاهای کرهای طی قرنها تغییرات بسیاری کردهاند و این تغییرات زاییده تغییر در وضعیت سیاسی و اجتماعی آنان بوده است، اما در نهایت ریشه در سنتهای کشاورزی و عشایری دارند و مانند بسیاری از کشورهای دیگر، غذاهای کرهای با فرهنگ این کشور ارتباط مستقیمی دارند. بیشتر غذاهای کرهای مثل کیمچی از برنج، سبزیجات (عموما در جنوب) و گوشت تهیه میشوند.
همچنین ترکیبات متداول در طرز تهیه غذاهای کرهای شامل روغن کنجد، رب لوبیای تخمیر شده، سس سویا، نمک، سیر، گوچوتگارو (پوسته فلفل)، گوچوجانگ (خمیر چیلی قرمز تخمیر شده) و کلم ناپا میشود. در ادامه طرز تهیه یکی از غذاهای محبوب و فست فودی کرهای یعنی طرز تهیه املت کرهای یا همان رولت تخم مرغ و سبزیجات را بخوانید. با ما در تهیه این املت خوشمزه و سریع همراه باشید.
مواد لازم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- هویج: ۱ عدد (خرد شده)
- پیازچه: ۱ ساقه (خرد شده)
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان دلخواه
- پنیر چدار یا موزارلا: برای تزیین روی رولت یا در صورت دلخواه استفاده در آن
طرز تهیه
مرحله اول: ابتدا مایه املت را درست کنید. برای این کار تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کاملا به هم بزنید تا کف کند. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه به آن اضافه کنید. هویج و پیازچه را ریز خرد کنید. از قسمت سبز پیازچه استفاده کنید. مواد را با هم مخلوط کنید.
در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. البته میتوانید از روغن کنجد هم استفاده کنید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، مایه تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید، به طوری که کل سطح تابه را بگیرد. اجازه دهید تخم مرغ بپزد و سطح زیرین آن طلایی شود.
مرحله دوم: روی تخم مرغ را پنیر چدار یا پنیر موزارلا بریزید. حالا از یک سمت شروع به رول کردن تخم مرغ کنید و کل تخم مرغ داخل تابه را رولت کنید. طوری این کار را انجام دهید که لایههایی که رول کردهاید، به هم بچسبند. با هر بار رول کردن، به آن فشار دهید. دوباره دو طرف رول را سرخ کنید تا طلایی شود. حرارت را قطع کنید و اجازه دهید رولت تخم مرغ و سبزیجات خنک شود. رولت را از تابه خارج کنید تا خنک شود. آن را به قسمتهای مساوی و در اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
نکتهها:
۱. به این غذا در زبان کرهای، گیِران ماری (GYERAN MARI) گفته میشود. گیران به معنی تخممرغ است و ماری روشی است که املت پیچیده میشود.
۲. بنا بر ذائقه کرهایها، رول تخممرغ باید کمی شور پخته شود و به عنوان یک غذای سالم برای کودکانی که به مدرسه میروند هم عالی است. از طرفی گاهی آن را با یک کاسه برنج بخارپز سرو میکنند.
۳. میتوانید مقداری سس گوجه فرنگی را روی رولهای تخم مرغ بریزید، البته اگر با سلیقه شما جور در میآید.
۴. سایر مواد محبوبی که در طرز تهیه رولت تخم مرغ به کار میرود، شامل فلفل دلمهای ریز خرد شده، هویج، کدو سبز، پیاز، ژامبون، گوشت خرچنگ، ماهی تن کنسرو شده، جلبک دریایی بو داده است و این لیست حتی میتواند ادامه پیدا کند.
منبع:مجله کوروش