خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه کاناپ ژامبون

طرز تهیه کاناپ ژامبون
کد خبر : ۱۰۲۳۹۶۸

کاناپ ژامبون، یکی از انواع فینگرفود‌های محبوب و خوشمزه است که دستور تهیه آن بسیار راحت می‌باشد. کاناپ ژامبون را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا عصرانه در منزل تهیه و سرو کنید.

به گزارش ایلنا، کاناپ ژامبون، یکی از انواع فینگرفود‌های محبوب و خوشمزه است که دستور تهیه آن بسیار راحت می‌باشد. کاناپ ژامبون را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا عصرانه در منزل تهیه و سرو کنید. این فینگرفود همچنین برای کودکان نیز مناسب بوده و به دلیل کوچک بودن حجم غذا و ظاهر عالی آن یک میان وعده سالم و خوشمزه برای کودکان تان خواهد بود.

مواد لازم

  • ژامبون گوشت: ۸ اسلایس
  • خامه: ۵۰ گرم
  • پنیر کیوب: ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پیازچه: ۴ ساقه
  • گوجه فرنگی گیلاسی: ۱۰۰ گرم
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه کاناپ ژامبون

طرز تهیه:

۱. ابتدا کف قالب مافین را کمی با روغن چرب کنید.

۲. ژامبون‌ها را برش زده و در قالب قرار دهید.

۳. سپس بر روی آن کمی پنیر کیوب، پیازچه حلقه‌ای خرد شده و یک گوجه فرنگی قرار دهید.

۴. در یک کاسه تخم مرغ ها، خامه و ادویه‌ها را ریخته و مخلوط کنید.

۵. سپس مخلوط آماده شده را به مقدار لازم بر روی کاناپ‌ها بریزید.

۶. مجدداً کمی پنیر کیوب بر روی کاناپ‌ها نیز بریزید.

۷. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۸. کاناپ‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

منبع:غذالند

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز