ماده غذایی فوقالعاده که پوست را لایهبرداری میکند
امروز در دنیای زیبایی از صنعت غذا و مواد غذایی مختلف هم بهره میبرند. یکی از این مواد غذایی فوقالعاده غله کینواست.
به گزارش ایلنا، تحقیقات نشان داده است که پروتئینهای موجود در کینوا باعث حفاظت و مراقبت از مو و پوست میشوند.
خواص کینوا برای پوست
*مقادیر بالای انواع ویتامینهای B موجود در کینوا به کاهش ملانین در پوست کمک میکند و باعث درمان لکههای تیره پوست میشود.
* ویتامین A موجود در کینوا با کاهش چربی پوست به درمان آکنه و جوش صورت کمک میکند.
*مقادیر بالای ویتامین B۳ موجود در کینوا به درمان قرمزی و التهاب ناشی از آکنه و جوش صورت کمک میکند.
*مقادیر بالای آنتیاکسیدانها، ویتامین A و ریبوفلاوین موجود در کینوا با افزایش الاستیسیته پوست به درمان چین و چروک و جوانسازی پوست صورت کمک میکند.
*مقادیر بالای پروتئین موجود در کینوا با افزایش تولید کلاژن برای جوانسازی پوست صورت مفید است.
طرز تهیه یک ماسک با کینوا
توجه: پیش از مصرف هرگونه ماسک روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن روی پوست دست خود به مدت حداقل ۲۰ دقیقه، از نداشتن حساسیت به آن اطمینان حاصل کنید.
مواد لازم:
نصف فنجان کینوا (سفید یا سه رنگ)
یک فنجان آب
یکسوم فنجان ماست ارگانیک
یک قاشق چایخوری عسل
طرز تهیه:
ابتدا کینوا را در آب کمی خیس کنید. سپس در یک تابه حاوی یک فنجان آب بریزید و اجازه دهید بجوشد. پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. پس از آن تابه را از روی حرارت بردارید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید. سپس در آن را بردارید و ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
توجه: می توانید کینوا را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید، سپس برای تهیه ماسک از آن استفاده کنید.
کینوای خنکشده را با ماست و عسل مخلوط کنید. این ماسک لایهبردار میتواند هم برای صورت و هم برای پوست بدن مورد استفاده قرار گیرد. با این ماسک پوست خود را ماساژ دهید. سپس با آب ولرم یا گرم شستوشو دهید.
نکته: ماسک تهیهشده را میتوان به مدت دو روز در یخچال نگهداری و مجددا از آن استفاده کرد.
منبع: خراسان