طرز تهیه کیک زبرا خانگی
زبرا کیکی ساده و خوشمزه است که اصولا به آن کیک دو رنگ یا گوره خری نیز گفته می شود.
تخم مرغ:4 عدد
آرد:400 گرم
شکر:200 گرم
روغن مایع:200 میلی لیتر
شیر:130 ملی لیتر
پودر کاکائو:2 ق غ
بکینگ پودر:2 ق چ
دستور پخت کیک زبرا:
ابتدا 4 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا تخم مرغ باز شود. حالا شکر را در چند مرحله افزوده و مجدد هم بزنید تا مایه کرم رنگ و یکدست شود. در ادامه روغن را افزوده و شیر را هم بریزید و هم بزنید. در مرحله بعد آرد را در چند نوبت به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از آن ها 2 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید. قالب کیک را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید و مجدد چرب کنید.
حالا یک ملاقه از مایه سفید داخل قالب بریزید و روی آن یک ملاقه مایه کاکائویی اضافه کنید.
به همین ترتیب همه مواد را لایه به لایه بریزید و در آخر با یک عدد خلال دندان و یا چاقو روی کیک طرح بیاندازید. کیک را برای 50 دقیقه تا یک ساعت با دمای 175 درجه بپزید.
منبع:غذالند