طرز تهیه مخلوط پلوی به و هویج با طعمی بی نظیر
در گزارش زیر طرز تهیه مخلوط پلوی به و هویج را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، پلو مخلوط به و هویج، یکی از انواع پلوهای مخلوط و شیرین است. این غذای رسمی لذیذ و خوشمزه را میتوانید با کمترین دردسر و با رسپی ساده آماده و سرو نمایید. در طرز تهیه این پلوی خوشمزه میتوانید هم از مرغ استفاده کنید و هم با بلدرچین و یا مرغابی طبخ نمایید. ترکیب این مواد اولیه با طرز تهیه ساده و آسان، یک پلوی مخلوط خوشمزه و عالی را آماده خواهید کرد.
پلو مخلوط به و هویج در دسته غذاهای شیرین قرار دارد که اگر علاقه زیادی به این طعم غذاها دارید، این پلوی خوشمزه، یک گزینه بسیار عالی برای وعده ناهار شما خواهد بود. همچنین میتوانید برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی خود نیز این پلوی خوشمزه و مهمان پسند را تدارک و میز مهمانی خود را تزئین کنید.
مواد لازم
عدس: ۱ پیمانه
جوز هندی: یک دوم قاشق چایخوری
ماش: ۱ پیمانه
هویج رنده شده: ۳۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
مرغ: ۸۰۰ گرم
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
کره: ۱۵۰ گرم
به رنده شده: ۳۰۰ گرم
کشمش: ۱ پیمانه
هل: ۱ قاشق چایخوری
میخک: ۵ عدد
ادویه کاری: ۱ قاشق سوپخوری
کنجد: یک دوم پیمانه
پیاز سرخ شده: ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
چند ساعت قبل طبخ عدس، ماش و برنج را جداگانه خیس کنید.
سپس عدس و ماش را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
در یک قابلمه دیگر کمی آب پر کنید و بر روی گاز بگذارید تا به جوش آید.
سپس برنج را در آب در حال جوشیدن بریزید.
کمی بعد که برنج نرم شد آبکش کنید و کنار بگذارید.
نیمی از کَره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
سپس به و هویج را در آن کمی تفت دهید.
حبوبات را از صافی رد کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود و با هویج و به مخلوط کنید.
۲ قاشق دیگر از کَره را در ظرفی دیگر ریخته و کشمش را در آن تفت دهید.
در این هنگام ادویهها را افزوده و پیازداغ و کنجد را هم به مخلوط بیفزایید.
باقیمانده کَره را در کف قابلمهای بریزید و تکههای مرغ را ته آن بچینید.
بعد برنج را با همه مواد مخلوط کنید و روی مرغها را با مخلوط برنج بپوشانید.
حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان دهید تا برنج دم بکشد.
آن را در ظرف مناسبی بکشید و با تکههای مرغ برشته شده تزئین کنید.
منبع: غذالند