طرز تهیه باسلوق ژله ای مجلسی در منزل
در گزارش زیر طرز تهیه باسلوق ژله ای را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، باسلوق ژلهای یکی از شیرینیهایی است که اغلب ما در ایام نوروز و شب یلدا با آن از مهمانانمان پذیرایی میکنیم. ترکیب این شیرینی خوشمزه با انواع نوشیدنیهای گرم به ویژه چای فوقالعاده است. امروز طرز تهیه باسلوق ژلهای را به شما آموزش خواهیم داد تا آن را در خانه درست کنید و از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشید.
مواد لازم برای تهیه باسلوق ژلهای
پودر ژله (طعم دلخواه) یک بسته
شکر یک پیمانه
نشاسته گل نصف پیمانه
آب جوش یک پیمانه
آب سرد دو پیمانه
کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
پودر قند یا پودر نارگیل برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه باسلوق ژلهای
درون یک قابلمه، پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید. برای آنکه از حل شدن پودر ژله مطمئن شویم آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید (اینکار را به روش بنماری انجام دهید، میتوانید ظرف را روی کتری قرار داده و هم بزنید). اجازه بدهید مواد خنک شوند.
نشاسته را با دو لیوان آب سرد مخلوط کنید، هم بزنید تا به خوبی در آب حل شود. سپس محلول نشاسته را به ژله اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به صورت مداوم هم بزنید تا زمانیکه شفاف شود. به این مواد شکر، کره و گلاب را اصافه کنید (مراقب باشید چرا که در این مدت مواد کمی غلیظ شده و میجوشد).
حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول میکشد تا مواد به غلظت کافی برسد، سپس مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
بعد از آنکه خوب خنک شد، مواد را با دستی که آنرا کمی چرب کردهاید؛ به صورت گلولههای کوچک (اندازه گردو) دربیاورید و ته آن را صاف کنید. گلولهها را به دلخواه در پودر قند یا نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
منبع: کتاب کاله