خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه رولت مرغ کبابی به روش رستورانی

طرز تهیه رولت مرغ کبابی به روش رستورانی
کد خبر : ۱۰۰۳۹۷۳

در گزارش زیر طرز تهیه رولت مرغ کبابی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایلنا، مرغ یکی از مهم‌ترین محصولات گوشتی است که به عنوان یک منبع غنی ار پروتئین به حساب می‌آید. پروتئین در بدن نقش‌های مختلفی دارد که همین موضوع باعث شده تا مصرف مرغ نسبت به سایر مواد گوشتی بالاتر باشد. همچنین دانشمندان باور دارند که ضرر مرغ نسبت به گوشت قرمز کمتر است. غذا‌های مختلفی با استفاده از مرغ تهیه می‌شوند که شاید هیچ کدام از آن‌ها به اندازه رولت مرغ کبابی منحصر به فرد نباشد. اگر دوست دارید با دستور تهیه و مواد مورد نیاز برای تهیه این غذا آشنا شوید، بهتر است که ما را در ادامه این مقاله آشپزی همراهی کنید.


دستور پخت رولت مرغ کبابی

همان طور که مشخص است، مرغ اصلی‌ترین ماده برای تهیه این غذا به شمار می‌رود. کارشناسان تغذیه باور دارند که مرع سرشار از پروتئین است و به همین دلیل بهتر است که حتما آن را در رژیم هفته‌ای خود قرار دهید. از جمله برخی از خواص مصرف مرغ می‌توان به مواردی مانند تقویت ماهیچه ها، کاهش وزن و کاهش کلسترول اشاره کرد. همچنین جالب است بدانید که طرز تهیه رولت مرغ کبابی بسیار ساده می‌باشد به طوری که هر کسی می‌تواند آن را به خوبی تهیه کند.

غذ‌های همراه

رولت مرغ کبابی یک غذای کاملا سنگین به شمار می‌رود و به همین دلیل توصیه می‌شود که از آن به عنوان یک وعده اصلی استفاده کنید. مصرف پیش غذا‌های مانند سالاد شیرازی همراه با این غذا می‌تواند انتخاب هوشمندانه‌ای باشد.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه رولت مرغ کبابی

۸ عدد سینه‌ی مرغ
۱ قاشق غذاخوری سس باربیکیو
۸ قطعه بیکن از وسط قطعه قطعه شده
۲ قاشق غذا خوری عسل
۱ قاشق چای خوری آب

طرز تهیه رولت مرغ کبابی

گام اول: نخستین کاری که برای تهیه این غذای خوشمزه باید انجام دهید این است که یک باربیکیوی مناسب در فضای باز اماده نمایید.

گام دوم: نوار‌های سینه مرغ را روی تخته‌ی کوشت قرار داده و سس باربیکیو را رویش میریزیم و روی هر کدام دو نوار باریک بیکن قرار می‌دهیم.

گام سوم: عسل و آب را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

گام چهارم: سپس مرغ به همراه بیکن‌ها را روی باربیکیو قرار می‌دهیم و حدودا هر ۲ تا ۳ دقیقه مرغ‌ها را بچرخانید تا بیکن‌ها قهوه‌ای شوند.

گام پنجم: کل زمان پخت باید حدود ۱۲ الی ۱۴ دقیقه باشد و دمای کوره نیز نباید از ۱۶۵ الی ۱۷۰ تجاوز کند.

گام ششم: سپس مرغ‌ها را از کوره خارج کرده و رویش سس آب و عسل ریخته و با برس پخش کنید.

گام هفتم: در پایان کار نیز با سبزیجاتی نظیر جعفری و ریحان تزئینش می‌کنیم تا هم مزه خوبی داشته باشد و هم ظاهر زیبایی

منبع: آشپزی ها

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز