طرز تهیه حلوای انجیر خوشمزه
حلوای انجیر یکی از حلواهای خوشمزه و مغذی است که دستور تهیه آسانی دارد. در زیر با طرز تهیه این دسر خوشمزه خانگی اشنا می شوید.
مواد لازم حلوای انجیر :
آرد برنج :150 گرم
آرد:50 گرم
انجیر :150 گرم
شکر:250 گرم
کره گیاهی:50 گرم
روغن مایع:به مقدار لازم
گردو خرد شده:50 گرم
زعفران :به مقدار لازم
آب:2 پیمانه
گلاب :2 پیمانه
برای تهیه این حلوا ابتدا باید انجیر را از شب قبل در مقداری آب خیس دهید تا نرم شود. بعد انجیر نرم شده را با مقداری آبداخل مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.
سپس پوره انجیر را همراه با شکر ، گلاب ، گردوی خرد شده و 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیایند و شکر حل شود.
بعد آرد برنج و آرد سفید را با هم مخلوط کنید و داخل تابه ای بریزید تا بر روی حرارت کم ، آرد تفت بخورد و رنگ آن یکی دو درجه تغییر کند.
سپس کره و مقداری از روغن مایع را داخل آرد تفت داده شده بریزید و خوب هم بزنید تا روغن جذب آرد شود.
دقت کنید تا روغن مایع زیاد ریخته نشود که باعث شل شدن آرد خواهد شد. وقتی آرد سرخ شد ، شهد آماده شده را کم کم به آرد حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا فرم بگیرد و صاف و یکدست شود.
نکته ها :
بجای گردو میتوانید از خلال پسته و خلال بادام هم استفاده کنید.
گردو را پودر نکنید.
بجای کره از روغن جامد هم میتوانید استفاده کنید
اگر فرصت کافی برای خیس کردن انجیر نداشتید میتوانید آن را چند دقیقه ای در آب بجوشانید تا نرم شود.
منبع:غذالند