مدیر گروه نانو فناوری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی:
بازده صنایع با انجام پژوهشهای کاربردی در حوزه نانو فناوری افزایش مییابد
«در حوزه هایی مانند بسته بندی، افزایش ماندگاری مواد موثره محصولات غذایی مختلف، رسانش هدفمند ریز مغذی ها، پایش فساد مواد غذایی و موارد دیگری از این قبیل استفاده از این علم بسیار اثرگذار بوده است.»
مدیر گروه نانوفناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با اشاره به اینکه در تمام کشورهای دنیا از جنبه های کاربردی نانو برای توسعه صنایع مختلف استفاده می شود گفت: این دسته از تحقیقات سبب افزایش بازده صنایع شده و بسترهای لازم برای رشد آنها را فراهم می کند.
به گزارش ایلنا، دکتر بهاره عمادزاده ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: این علم با گستره دربرگیری بالایی که دارد می تواند موجبات بهبود وضعیت تمام صنایع از جمله صنعت غذا را فراهم آورد.
عمادزاده با بیان اینکه ورود تکنولوژی نانو به صنعت غذا در زمینه های مختلف بسیار موثر بوده است خاطرنشان کرد: در حوزه هایی مانند بسته بندی، افزایش ماندگاری مواد موثره محصولات غذایی مختلف، رسانش هدفمند ریز مغذی ها، پایش فساد مواد غذایی و موارد دیگری از این قبیل استفاده از این علم بسیار اثرگذار بوده است.
مدیر گروه نانوفناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی عنوان کرد: ساخت بسته بندیهای مناسب برای افزایش مدت زمان ماندگاری مواد غذایی، ریز پوشانی ترکیبات موثره زعفران با هدف افزایش کارایی و بازدهی اقتصادی، ساخت نانو حسگر برای پایش فساد فرآورده های دریایی، استفاده از نانو حامل های لیپیدی جهت رسانش غذا داروها به بخش های مختلف بدن، پوشش دهی روغن هل و گیاه زنجبیل به نحوی که خواص آن حفظ شده و در شرایط مناسب آزاد شود و همچنین طراحی و ساخت سطوح خود تمیز شونده از جمله این طرح ها بوده است.