وزیر ورزس وجوانان تاکید کرد:
صدای جوانان با گرایش های مختلف را بشنویم
«جوانان اصلی ترین قشر آسیب دیده از ناکارآمدی و بی تدبیری دولت ها هستند.»
محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان در یادداشتی با تاکید بر جلب مشارکت جوانان اظهار کرد: مقابله با بحران هویت و شکاف نسلی بدون مشارکت فعال و شنیدن صدای جوانان با گرایش های مختلف و آموزش مهارت های زندگی اجتماعی و درونی سازی هنجارها امکان پذیر نخواهد بود
به گزارش ایلنا، وزیر ورزش و جوانان در آستانه هفته جوان طی یادداشتی با اشاره به تاثیر تصمیمات دولتها بر زندگی جوانان از این قشر به عنوان اصلی ترین قشر آسیب دیده از ناکارآمدی و بی تدبیری دولت ها نامبرد. متن این یادداشت به شرح زیر است:
«کمتر یکسال از عمر دولت تدبیر و امید می گذرد. علی رغم عمر کوتاه دولت و تداوم بد اخلاقی های ناراضیان از حماسه سیاسی ملت ایران در ۲۴ خرداد، در پرتو بازسازی اعتماد عمومی به مجموعه دولت و تقویت سلامت و کارامدی تخریب شده آن، نشانه های بهبود در نظام تدبیر کشور و بازگشت امور به مدار اعتدال و عقلانیت به صورتی فزاینده در عرصه های داخلی و خارجی پدیدار شده است.
دوراندیشی تاریخی مردم ایران در اعتماد به برنامه های جناب آقای دکتر روحانی و تدابیر اطمینان بخش نظام در برگزاری انتخاباتی که گذشت، ضمن فراهم سازی امکان به کارگیری بخشی از توان و تجارب ارزشمند مدیریتی و کارشناسی ملی به حاشیه رانده شده، افزایش امید و نشاط همگانی برای سازندگی دوباره و توسعه متوازن کشور، بهبود مشهود موقعیت بین المللی ایران و خروج تدریجی اقتصاد ملی از شرایط خطرناک رکود تورمی را به ارمغان آورده است.
رویکرد جدید و منعطف نظام برای عبور آرام از برخی محدودیت ها و ممنوعیت های مستحدثدر روابط خارجی و اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه دیپلماسی هسته ای، به رغم دلواپسی عده ای و تداوم کارشکنی های کاسبان تحریم، در همین مراحل ابتدایی خود نیز اثرات مثبت و سازنده ای را برارتقای موقعیت خارجی کشور و بهبود فضای کسب و کار داخلی برجای گذاشته است.
حمایت های صریح بزرگان و دلسوزان نظام از ادامه مذاکرات و تداوم همدلی آحاد مردم و طیف ها و گروه های مختلف سیاسی و اجتماعی از ادامه تلاش های بی وفقه کارگروه مذاکرات هسته ای، ظرفیت های تازه و مغتنمی را برای شکست پروژه ایران هراسی صهیونیست های غاصب و برخی عوامل داخلی آن ها وبه فضل الهی شکست قطعی توطئه گرفتارسازی ایران اسلامی در دامچاله " موقیت فرسایشی احتمال جنگ "، " انزوای خارجی " و " تحریم های فزاینده علمی و اقتصادی " با هدف فروپاشی اقتصادی کشورفراهم ساخته است.
تداوم دستامدهای یک ساله اخیر مبین این واقعیت است که رفع پایدار تهدیدات خارجی و برداشتن تدریجی بارهای سنگین وخردکننده فشارهای اقتصادی و معیشتی از شانه های مردم آسیب دیده از تحریم های خارجی و مهرورزی های داخلی، نیازمند پیگیری راهبرد اصلی و مشروعیت افزای پیشنهادی رییس محترم جمهور یعنی صلح در خارج و آشتی در داخل از طریق توجه کافی به اصلاحات سیاسی به عنوان پیش نیاز و مکمل برنامه اصلاحات خارجی است.
از مهمترین لوازم و اقتضائات تحقق راهبرد پیش گفته، تمهید موثر زمینه های مشارکت سازمان یافته اقشار مختلف مردم به ویژه نخبگان مشارکت جو در صحنه های حمایت توام با نقادی و اصلاح گری، رفع موانع فعالیت بخش خصوصی، به رسمیت شناختن گرایش ها و صداهای مختلف و گشودن باب گفتگو با اقشارملت به ویژه جوانان همیشه حاضر در بزنگاه های تاریخ ساز و عرصه های خطیر ملی است.
به عنوان متولی اصلی پیگیری حل مسایل جوانان براین باورم که جوانان پر شور " که به حق حماسه سازان ۲۴ خرداد می باشند " به عنوان منابع پایان ناپذیر انگیزه، انرژی، خلاقیت و امید از یک سو می توانندمهمترین نقش را درپیشرفت و توسعه ملی ایفا کرده و از دیگر سواصلی ترین قشر آسیب دیده از ناکارامدی و بی تدبیری دولت ها تلقی می شوند. سیاست های مشارکت سوز اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دولت ها در کنار بی اعتمادی به نیروی جوان کشور می تواند پیامدهای زیانبار درازمدتی را برای آینده توسعه ایران اسلامی در بر داشته باشدکه خوشبختانه به سبب تغییردررویکردمردم در گزینش دولتی با نگاه اعتماد به جوانان تاحدود قابل ملاحظه ای تعدیل شده است.
جلب مشارکت جوانان، آموزش مهارت های کار جمعی و همبستگی و بازگرداندن اعتماد به نفس و اعتماد به دیگران وبه دولت ضرورتی انکار ناپذیر است. مقابله با بحران هویت و شکاف نسلی بدون مشارکت فعال و شنیدن صدای جوانان با گرایش های مختلف و آموزش مهارت های زندگی اجتماعی و درونی سازی هنجارها امکان پذیر نخواهد بود. هشدار ریاست محترم جمهوری در مورد برخوردهای حذفی و سلیقه ای با نخبگان و سرمایه های انسانی کشور و تاکید بر نقش آزادی در انتخاب مسیر و نفی شیوه های اجبارگرایانه و تحکم آمیز در آموزش و تربیت جوانان، تایید دوباره همین راهبرد است. جوانان به ضرورت شرایط سنی، در مقابل اجبار و زور، واکنش های منفی نشان می دهند، بهوش باشیم با کم توجهی به این نیروی سازنده ومشحون از انرژی را به بیراهه سوق ندهیم.»