خبرگزاری کار ایران

استاندار زنجان:

مدیران باید گوش شنوای تولیدکنندگان و کارگران باشند/ضرورت اتخاذ تدابیر برای تامین مواد اولیه واحدهای تولید شمش روی و شرکت کالسیمین

مدیران باید گوش شنوای تولیدکنندگان و  کارگران باشند/ضرورت اتخاذ تدابیر  برای تامین مواد اولیه واحدهای تولید شمش روی و شرکت کالسیمین
کد خبر : ۷۵۷۰۰۴

استاندار زنجان در حاشیه بازدید از چند واحد صنعتی پای صحبت کارگران نشست و در دیدار با آنان گفت: در این شرایط هر کس بخواهد در راستای تعطیلی واحدهای تولید حرکت کند، راهش با راه ترامپ فرقی ندارد چرا که دشمنان ما هم تعطیلی کارخانه‌ها را می‌خواهند لذا مدیران باید گوش شنوای تولیدکنندگان و بخش خصوصی و سنگ صبور کارگران باشند.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری زنجان، فتح‌الله حقیقی به منظور تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مطابق معمول اقدام به بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی که دارای مسائل و مشکلاتی بودند، کرد. 

استاندار زنجان در این بازدیدها از نزدیک در جریان مسائل شرکت‌های «کالسیمین»، «ایران پالاد»، «پالاد هواساز»، «فرایند رشد» و «شرکت ملی سرب و روی» قرار گرفت.

مقام عالی استان زنجان پس از پایان بازدید از واحدهای صنعتی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در محل شرکت ملی سرب و روی شرکت کرد و ضمن تاکید بر تلاش بر تحقق شعار سال، گفت: امسال باید وضعیت تولید از سال‌های گذشته در کشور بهتر شود.

حقیقی افزود: پاره‌ای از مشکلات به وجود آمده در نتیجه ممنوعیت صادرات است که ارز حاصل از صادرات در مواردی به کشور باز نمی‌گردد و البته مسئله اصلی هم همین است.

وی درباره سهمیه بندی خاک معدن انگوران نیز اظهار داشت: در این مورد باید فعالان این حوزه جمع شوند و پیشنهادات کارشناسی و منطقی را برای حل برخی مسائل اعلام کنند.

حقیقی با بیان اینکه تنها واحد پرمنگنات پتاسیم در کشور در زنجان فعال است، تصریح کرد: در تامین محصول این واحد باید تولیدکننده تعهد رفع نیاز داخلی را بدهد و اگر چنین نشود باید راهکاری برای تامین مواد اولیه توسط واحدهای تولید شمش روی از جمله کالسیمین اتخاذ شود.

استاندار زنجان برای رفع مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی بازدید شده، دستوراتی را صادر و دستگاههای اجرایی مرتبط را مامور پیگیری و حل مسائل کرد. 

حقیقی در جریان بازدید از شرکت های تولیدی و صنعتی استان بنا به درخواست خود، با کارگران این مجموعه‌ها به گفت‌وگو نشست تا از نزدیک در جریان مشکلات آنان قرار گیرد.

کارگران این واحدهای صنعتی مشمول نبودن همه مشاغل موجود در برخی از شرکت‌ها در زمره مشاغل سخت و زیان و آور، کاهش مدت قرارداد کار از یک سال به 6 ماه، عدم امنیت شغلی، کاهش پاداش‌ها و تامین نشدن لباس و تجیهزات ایمنی مورد نیاز را از مسائل عمده خود عنوان کردند.

استاندار زنجان ضمن قول مساعد برای پیگیری مشکلات کارگران، اداره کل تامین اجتماعی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی را مامور کرد تا در اسرع وقت با اعزام یک تیم کارشناسی، سخت و زیان آور بودن مشاغل در این واحد صنعتی را مورد ارزیابی مجدد قرار دهند.

گفتنی است؛«کالسیمین» از واحدهای فعال در زمینه تولید شمش روی در کشور است و در زمان حاضر بنا به گفته مدیر شرکت، با مشکلاتی از جمله صادرات محصول، کمبود خاک سهمیه‌ای معدن انگوران و چالش در تهیه پرمنگنات پتاسیم به عنوان یکی از مواد اولیه مواجه است.

شرکت‌های «ایران پالاد» و «پالاد هواساز» از واحدهای فعال در زمینه قطعه سازی برای صنایع و خودرو در زنجان هستند که با مسائلی همچون بازپرداخت معوقات بانکی، بدهی‌های مالیاتی و جرایم معوقات بیمه‌ای دست به گریبان هستند.

«فرآیند رشد» نیز از واحدهای فعال در زمینه قطعه سازی برای صنایع است و برای توسعه خطوط تولید خود در زمان حاضر به 80 میلیارد ریال تسهیلات نیاز دارد.

مشکل عمده شرکت ملی سرب و روی نیز بنا به گفته مدیران آن، تامین مواد اولیه است.

بازنگری در گنجاندن مشاغل این واحد صنعتی به عنوان فعالیت‌های «سخت و زیان آور» بر اساس ماده 52، از دیگر خواسته‌های مدیر شرکت ملی سرب و روی بود چرا که به زعم وی مشمول ماده 52 شدن این واحد، رویه‌ای باخت - باخت برای کارفرما و کارگران محسوب می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز