خبرگزاری کار ایران

در نشست خبری خیرین مدرسه‌ساز زنجان عنوان شد:

برخی مدارس استان زنجان دوشیفت کار می‌کنند/ مناطق محروم و روستاها الویت اصلی بنیاد برکت است

برخی مدارس استان زنجان دوشیفت کار می‌کنند/ مناطق محروم و روستاها الویت اصلی بنیاد برکت است
کد خبر : ۳۷۳۲۴۵

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه نیروی انسانی ماهر و توانمند و متعهد لازمه کیفیت بخشی به امر تعلیم و تربیت در سطح جامعه است، افزود: برخی مدارس استان دوشیفت کار می کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، مرتضیی تمجیدی مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجا ن، امروز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان زنجان، اظهار داشت: آموزش پرورش درصدد کیفیت بخشی است.

تمجیدی با بیان اینکه نیروی انسانی ماهر و توانمند و متعهد لازمه کیفیت بخشی در این مجموعه است، افزود: برخی مدارس استان دوشیفت کار می کنند.

وی،  اجرای بهینه امور و فضای مناسب و استاندارد برای تحصیل دانش آموزان را مهم ارزیابی کرد و گفت: فضای فیزیکی و استاندارد دارای اهمیت اساسی در کیفیت امر آموزش است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان، 175هزار نفری دانش آموز و 15 هزار نفری پرسنل این مجموعه را در 2 هزار  200 آموزشگاه عنوان کرد و گفت: این تعداد مدارس در استان در حالی فعالیت می کنند که مدارس برخی مناطق به صورت شیفتی فعالیت می کنند.

تمجیدی، با بیان اینکه تعداد 35 درصد دارای فضا های مستحکم و استانداری و 26 درصد فضای تخریب و 32 درصد فضا ها را نیازمند مقاوم سازی دانست و گفت: دولت دارای محدودیت های مالی برای مدارس در راستای مقاوم سازی و احداث است.

تمجیدی، با اشاره به مشارکت خیرین و مردمی در این راستا، گفت: بخشی از این مشارکت‌ها توسط خیرین انجام شده ولی باز نیازمند مشارکت بیشتر در این زمینه هستیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان، با بیان اینکه فرهنگ سازی و اشاعه و ترویج مشارکت‌های مردمی را در این خصوص حائز اهمیت عنوان کرد وگفت: در حال حاضر استان زنجان 15 طرح مشارکتی در حال راه اندازی دارد که با تامین اعتبار مورد نیاز بزودی به بهره برداری می رسند.

در ادامه این جلسه عسگری ، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان، نیز با اشاره به برگزاری این جشنواره در استان زنجان گفت: این جشنواره با هدف گسترش عدالت آموزش برگزار می شود.

عسگری،  با بیان اینکه این جشنواره در مناطق 14 گانه اجرا شده است، گفت: تا به امروز 12 جشنواره در مناطق زنجان برگزار شده است.

وی،  با اشاره به تعهدات خیرین در این جشنواره ها،  گفت : در سال گذشته بالغ بر 200میلیون تومان به این امر اختصاص داده شده است.

این مقام مسئول در استان زنجان، با بیان اینکه خیرین پروژه های نیمه تمام را نیز برعهده می گیرند، اظهار داشت: مشارکت های خیرین از اختصاص زمین تا احداث کامل با 50 درصد آورده و یا تکمیل طرح‌های ناتمام را شامل می شود.

عسگری ، با بیان اینکه 15 پروژه نیمه تمام در استان زنجان داریم، گفت:با مشارکت خیرین این طرح‌ها احداث شده است و در حال حاضر نیز برای اتمام این پروژه ها در استان نیازمند 6 میلیارد تومان اعتبار هستیم.

وی ، در ادامه با اشاره به 3 میلیادری هزینه های سال گذشته در این خصوص گفت: شاهد راه اندازی تالار افتخارات در اداره کل آموزش و پرورش استان برای یادمان افراد خیر مدرسه ساز خواهیم بود.

مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجا ن،  در بخشی از سخنان خود ، با بیان اینکه پروژه خیری توفیق در سالجاری اجرایی شده است، افزود: این پروژه با مبلغی بالغ بر 4میلیاردی تومانی خیرین به اتمام می رسد.

عسگری، مدارس دارای قابلیت تغییر سیستم های گرمایش شروع شده است اشاره کرد و گفت:  مناطق محروم دور دست و روستاها الویت اصلی بنیاد برکت است.

وی در پایان با اشاره به آمار 115طرح ساخته شده توسط خیرین دراستان گفت: تکمیل پروژه های شروع شده الویت دولت دراین خصوص است و با تامین اعتبار شاهد افتتاح پروژه ها در سطح استان خواهیم بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر