استاندار زنجان در مراسم گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش استان زنجان تاکید کرد:
باید به سمت توسعه مشارکت عمومی در آموزش و پرورش به مفهوم واقعی حرکت کنیم
آن چیزی که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته ضرورت و اهمیت مشارکت مردم در اداره این دستگاه مهم و اثرگذار است و متاسفانه تلقی معمول از این مشارکت در جامعه صرفا در بعد مشارکت مالی بوده و این وضعیت تا قبل از انقلاب هم جاری بود.
استاندار زنجان، گفت: اگر قصد حرکت به سوی تحول در آموزش و پرورش داریم باید به سمت توسعه مشارکت عمومی در آموزش و پرورش به مفهوم واقعی کلمه برویم و نه دعوت از اولیا برای شرکت در مراسم و مناسبتها و کمکهای مالی.
به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، جمشید انصاری، استاندار زنجان، امروز پنج شنبه(۲۵دی) در مراسم گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش ضمن تاکید بر استفاده از محور بودن مشارکت عمومی در آموزش و پرورش در تریبونهای رسمی و توجیه ضرورت گسترش مشارکت در آموزش و پرورش، اهمیت آموزش و پرورش را غیر قابل تردید دانست و گفت: چه در تربیت فرزندان این جامعه و چه در تربیت متخصصین آینده کشور، آموزش و پرورش نقش بیبدیلی دارد و همه ما به عنوان خروجی این دستگاه به شمار میآییم.
انصاری آموزش و پرورش را نهاد مورد اعتماد ملت دانست و اضافه کرد: آن چیزی که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته ضرورت و اهمیت مشارکت مردم در اداره این دستگاه مهم و اثرگذار است و متاسفانه تلقی معمول از این مشارکت در جامعه صرفا در بعد مشارکت مالی بوده و این وضعیت تا قبل از انقلاب هم جاری بود.
استاندار زنجان اضافه کرد: بایستی از اولیای دانش آموزان در مسائل آموزشی و تربیتی نیز بهره ببریم و مشارکت اولیا در حد کمک مالی محدود نشود و اگر هدف ما جلب مشارکت عمومی است باید نگرشها را در این حوزه اصلاح کنیم و نیازی به تغییر قانون در این مورد نداریم.
وی قانون شوراهای آموزش و پرورش را ظرفیت قابل توجهی در آموزش و پرورش خواند که از آن به نحو مطلوبی استفاده نشده و بسیاری از قابلیتهای این شورا مغفول مانده است.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اگر قصد حرکت به سوی تحول در آموزش و پرورش داریم باید به سمت توسعه مشارکت عمومی در آموزش و پرورش به مفهوم واقعی کلمه برویم و نه دعوت از اولیا برای شرکت در مراسم و مناسبتها و کمکهای مالی.
استاندار زنجان در پایان با اشاره به سخنان امام(ره) در سال ۱۳۶۲ افزود: مشارکت مردم در جامعه به مفهوم شعار دادن مردم در خیابان نیست بلکه به این معنی است که مردم در اداره مملکت مشارکت داشته باشند و همانطور که بازرگانی و تجارت و کشاورزی و… را اداره میکنند باید بهداشت و درمان و آموزش و پرورش را هم اداره کنند.