خبرگزاری کار ایران

دانش آموز ۷۱ ساله ابهری استان زنجان:

فاصله سنی نمی تواند مانعی در راه به روز شدن و رشد علمی باشد

فاصله سنی نمی تواند مانعی در راه به روز شدن و رشد علمی باشد
کد خبر : ۲۴۱۵۴۳

تلاش و استقامت در یک مسیر و امیدواری به هدف، دو بازوی توانمند بانوی ۷۱ ساله ابهری است که بعد از گذشت ۷۱ بهار از عمر خود، همچنان دل به بهار علم خوش دارد و آماده تحصیل است.

این مادر ۷۱ ساله در آزمون کنکور ۹۳ شهرستان ابهرشرکت کرده و با انگیزه تمام در صدد ورود به دانشگاه است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، فاطمه محمودی متولد ۱۳۲۲ در سال ۱۳۴۵ با مدرک کلاس ۱۰ قدیم به عنوان آموزگار جذب آموزش و پرورش شد و در سال ۱۳۴۹به استخدام رسمی در آمد و در دبستان نوبنیاد که در منطقه جان قارداش شهرستان ابهر قرار داشت شروع به کار کرد ولی به دلیل شغل همسر مجبور شد در شهرهای خرم دره، قیدار، همدان، اندیمشک، و گچساران در پست‌های آموزگاری، حسابرسی اداره کل، مسئول بایگانی، دفترداری و… به خدمت ادامه دهد.

او می‌گوید: «زمانی که در اندیمشک بودیم تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم و سعی کردم تا مدرک کلاس یازدهم را بگیرم اما به دلیل اینکه در فیزیک نمره کمی گرفته بودم، قبول نشدم».

محمودی بعد از مرگ همسرش در سال ۶۵ به دلیل وجود مشکلات متعدد، تمام تلاش خود را معطوف بزرگ کردن بچه‌ها کرد که همین موضوع ادامه تحصیل را برای او غیرممکن کرد.

اما این بانوی با اراده همواره در فکر ادامه تحصیل بود تا زمانی که در سال ۷۱ بازنشست شده و به ابهر بازگشت و پس از مدتی در دبیرستان بزرگسالان هدف ادامه تحصیل داد و در سال ۹۲ دیپلم تجربی گرفت.

او در‌‌ همان سال در آزمون کنکور سراسری شرکت کرده و در رشته آب و خاک پیام نور پذیرفته شد که به دلیل نداشتن مدرک پیش دانشگاهی نتوانست وارد دانشگاه شود.

محمودی سبقه فرهنگی بودن را عاملی جهت گرایش به علم آموزی می‌داند و معتقد است علم، دانش و مطالعه با فرهنگیان عجین است.

این بانوی با اراده اضافه می‌کند: من می‌خواستم به فرزندان و نوه‌هایم نشان دهم که خواستن توانستن است و فاصله سنی نمی‌تواند مانعی در راه به روز شدن و رشد علمی باشد.

فاطمه محمودی در آزمون سراسری امسال شرکت کرده و در رشته دامپزشکی ناپیوسته شهرستان بابل پذیرفته شده و در صورتی که پیش دانشگاهی را به پایان برساند ازبهمن ماه به ادامه تحصیل خواهد پرداخت.

وی در مورد تشویق فرزندان خود در خصوص ادامه تحصیلش می‌گوید: من ۸ فرزند(۳پسر و۵دختر)، ۱۷ نوه و ۳ نتیجه دارم که ۳نفر ازفرزندانم تحصیلات عالیه دارند و در این راه فقط یکی از دخترانم مشوقم بوده است ولی من از ابتدای زندگی عادت کرده‌ام که به خودم متکی باشم و شعر «زگهواره تا گور دانش بجوی» را همیشه سرلوحه کارهای خود قرار داده‌ام.

توصیه این مادر به افراد و جوانانی که در آزمون‌ها قبول نمی‌شوند و بعد از آن یأس و نومیدی به آن‌ها غلبه می‌کند، این است که با اعتماد به نفس و توکل به خدا و پایبندی به ارزش‌ها همواره در رسیدن به اهداف خود تلاش کنند حتی اگر در این راه با موجهای منفی و مخالف دوستان و اقوام مواجه شوند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز