معاون پیشگیری بهزیستی استان زنجان:
مهارتهای زندگی، سطح بهداشت روان جامعه را افزایش میدهد
برنامه آموزش مهارتهای زندگی، یک برنامه پیشگیرانه و ارتقایی است که میتواند سطح بهداشت روان افراد جامعه را افزایش دهد.
معاون پیشگیری بهزیستی استان زنجان، گفت: برنامههای ارتقایی، برنامههایی هستند که میتوانند بهداشت روانی بهزیستی را در خلال جامعه و افراد آن افزایش دهند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، گل نساء آقا محمدی، معاون پیشگیری بهزیستی استان زنجان، امروز، دوشنبه(۲۴آذر) با بیان مطلب فوق گفت: برنامههای مختلفی برای رسیدن به سطح مطلوب بهداشت روان و حفظ آن ارائه شده است که این برنامهها حول دو محور اصلی ارتقاء و پیشگیری صورت میپذیرد.
معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی استان زنجان افزود: برنامههای ارتقایی برنامههایی هستند که میتوانند بهداشت روانی بهزیستی را در خلال جامعه و افراد آن افزایش دهند.
وی با اشاره به برنامههای پیشگیرانه اظهار داشت: به هرگونه مداخلهای که قبل از شروع ابتدایی مشکل اجتماعی یا شروع هرگونه بیماری انجام میشود و از رشد مشکل و آسیب جلوگیری میکند برنامه پیشگیرانه میگویند که نقش بسزایی در سلامت روانی جامعه دارد.
وی برنامههای مهارتهای زندگی را مهم ارزیابی کرد و ابراز داشت: هدف اصلی اجرای برنامه مهارتهای زندگی، افزایش توانمندی افراد در ایجاد رابطه بین فردی صحیح و انجام مسئولیتهای اجتماعی، انجام تصمیم گیریهای صحیح و کمک به حل تعارضات و کشمکشهای درونی بدون توسل به اعمالی است که به خود یا دیگران صدمه بزند و در طول زندگی فرصتهایی را فراهم میکند تا افراد در کنار کسب تواناییهای حرفه ای - شغلی به تواناییهایی برسند که بتوانند در مورد خود و هم در مورد دیگران به شکل بالغانه و مؤثر نقش آفرینی کنند.
آموزش مهارتهای زندگی با توجه به ده اصل مهم آن توسط دفتر پیشگیری از آسیبهای بهزیستی ارائه میشود.