مدیر عامل صندوق مهرامام رضا(ع) استان زنجان:
پشتیبانان صنایع دستی استان زنجان از تسهیلات کم بهره برخوردار میشوند
مدیر عامل صندوق مهرامام رضا(ع) استان زنجان، گفت: سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان صنعت معدن و تجارت، مرکز فرش ایران، جهاد کشاورزی و صندوق اعتباری هنر طفین قرارداد صندوق مهر امام رضا(ع) هستند.
مدیر عامل صندوق مهرامام رضا(ع) استان زنجان، گفت: سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان صنعت معدن و تجارت، مرکز فرش ایران، جهاد کشاورزی و صندوق اعتباری هنر طفین قرارداد صندوق مهر امام رضا(ع) هستند.
به گزارش خبرنگارایلنا از زنجان، ناصر وفایی، امروز یکشنبه(۹آذر) با اشاره به رویکرد دید این موسسه مالی در پرداخت تسهیلات خاطر نشان کرد: طی سال جاری رویکرد صندوق مهر از پرداخت تسهیلات خویش فرمایی به سمت پرداخت تسهیلات به پشتیبانان مشاغل خانگی و کارگاهی سوق یافته است.
وی با اشاره به مزایای رویکرد جدید اظهار کرد: هنگامی که تسهیلات به صورت خویش فرمایی پرداخت میشد امکان شکست کارآفرینی به دلیل ضعف در بازاریابی در بازار رقابتی بالا بود در نتیجه دریافت کننده تسهیلات درصورت عدم موفقیت در اشتغالزایی به یک بیکار بدهکار تبدیل میشد در حالیکه پشتیبانان همه مراحل خرید مواد اولیه، تولید تا فروش را به عهده دارند و ناگزیر به حمایت از تولید کننده هستند بنابراین سود دهی آنها ضمانت بیشتری دارد.
مدیر عامل صندوق مهرامام رضا(ع) استان زنجان گفت: در راستای تحقق رویکرد جدید، صندوق مهر امام رضا(ع) در سطح کشور تفاهمنامههایی را با دستگاههای ذی ربط برای شناسایی پشتیبانان وواجدین شرایط دریافت تسهیلات کم بهره برای حمایت از اشتغالزایی و تولید منعقد کرده است.
وفایی ادامه داد: سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان صنعت معدن و تجارت، مرکز فرش ایران، جهاد کشاورزی و صندوق اعتباری هنر طفین قرارداد صندوق مهر امام رضا(ع) هستند.
وی اعلام کرد: تعداد پشتیبانان صنایع دستی که از سوی اداره کل میراثفرهنگی استان جهت اخذ تسهیلات معرفی شدهاند ۲۳ نفر هستند و مبلغ پیش بینی شده برای این افراد با اشتغالزایی ۱۷۳ نفر ۱۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال است.
مدیر عامل صندوق مهرامام رضا(ع) استان زنجان با بیان اینکه هر پشتیبان تا سقف یک میلیارد ریال میتواند از تسهیلات کم بهره صندوق بهرهمند شود گفت: اعتبار پیش بینی شده در تفاهمنامه برای میراثفرهنگی استان زنجان ۹ میلیاررد و ۳۰۰ میلیون ریال است و مبلغ پیش بینی شده در استان ۱۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال که درصورت تحقق ۱۲۰ درصد محقق میشود.
وفایی میزان تحقق تسهیلات پرداختی بخش صنایع دستی را در استان زنجان ۳۰ درصد اعلام و ابراز کرد: پرداخت این تسهیلات عمدتا بر ظرفیتهای استانی از جمله ملیله، چارق، مس، چاقو سازی و بسته بندی صنایع دستی متمرکز است.
وی با تاکید براینکه اجازه انحراف تسهیلات را نمیدهیم بیان داشت: شرایط دریافت کننده تسهیلات پیظاز دریافت، حین دریافت و پس از دریافت بررسی میشود همچنین توام با نظارت تسهیلات به صورت مرحلهٔ و متناسب با پیشرفت کار پرداخت میشود.