خبرگزاری کار ایران

مدیر عامل شرکت آبفای استان زنجان خبر داد:

اجرای طرح آبرسانی به شهرهای ابهر و خرمدره از سد کینه ورس

اجرای طرح آبرسانی به شهرهای ابهر و خرمدره از سد کینه ورس
کد خبر : ۲۱۳۷۸۶

طرح آبرسانی به این دو شهر از سد کینه ورس با هدف تامین ۱۲ میلیون متر مکعب آب شرب برای شهرهای ابهر و خرمدره در دست اجرا است.

مدیر عامل شرکت آبفای استان زنجان، گفت: تصفیه خانه با پیشرفت فیزیکی فعلی ۲۵ درصد و اعتبار مورد نیاز ۱۸۰ میلیارد ریال، احداثمخازن با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و اعتبار مورد نیاز ۳۰ میلیارد ریال و خطوط انتقال با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و اعتبار ۴۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

به گزارش ایلنا از زنجان، علیرضا جزء قاسمی، مدیر عامل شرکت آبفای استان زنجان، با اشاره به مطلب فوق افزود: با توجه به کاهش بارندگی و افت سطح آب‌های زیرزمینی و کاهش آبدهی چاه‌های تامین کننده آب شرب، شهرهای ابهر و خرمدره و آلودگی تعدادی از چاه‌های آب موجود شهرهای ابهر و خرمدره این طرح اجرایی و فاز نخست آن در سال ۹۴ افتتاح خواهد شد.

وی افزود: جلوگیری از پمپاژ مستقیم آب چاه‌ها به شبکه و اصلاح زون بندی شبکه و تعدیل فشار و کاهش پرت شبکه و جبران کمبود مخازن ذخیره از عمده‌ترین دلایل اجرای طرح است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری همچنین گفت: یک باب تصفیه خانه آب به ظرفیت ۴۰۰ لیتر بر ثانیه با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی، اجرای خطوط انتقال و جمع آوری به مقدار ۵۸ کیلومتر با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی و احداث۵ باب مخزن به حجم ۲۳ هزار متر مکعب در حال اجرا است.

جزءقاسمی در ادامه به اعتبارات هزینه شده و پیشرفت فیزیکی طرح اشاره کرد و گفت: کل طرح مذکور با ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی و با صرف ۲۱۶ میلیارد ریال در دست اجراست و برای اتمام طرح ۶۰۰ میلیارد ریال دیگر هم اعتبار لارم است.

وی تصریح کرد: اجرای طرح در ۳ بخش الف: تصفیه خانه، ب مخزن و ج: خطوط انتقال خواهد بود.
مدیر عامل شرکت آبفای استان خاطر نشان کرد: تصفیه خانه با پیشرفت فیزیکی فعلی ۲۵ درصد و اعتبار مورد نیاز ۱۸۰ میلیارد ریال، احداثمخازن با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و اعتبار مورد نیاز ۳۰ میلیارد ریال و خطوط انتقال با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و اعتبار ۴۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

شایان ذکر است؛ شهر ابهر ۹۳ هزار و ۵۳۵ نفر جمعیت و ۳۳ هزار و ۴۷۹ مشترک دارد و در شهر خرمدره ۵۵ هزار و ۲۰۷ نفر جمعیت و ۱۸ هزار و ۹۷۸ مشترک وجود دارد.

ارسال نظر