نماینده خیریه مسلولین زنجان:
فعالیت در خیریهها جزو فرهنگ ایرانیان است اما به صورت سنتی اداره میشود
باید در هیئت امنا و هیئت مدیره خیریهها از جامعه هدف و یا از بستگان درجه یک آنان به عنوان افراد درد کشیده جامعه حضور یابند.
نماینده خیریه MSگفت: ایجاد شورای هماهنگی خیریهها، استقلال خیریهها را حفظ میکند و تجربیات آنان را در اختیار هم قرار میدهد.
به گزارش ایلنا از زنجان، اکبر حسینزاده اردکانی افزود: افرادی که در خیریهها فعالیت میکنند یا به دنبال نام و نانند و یا عاشق خدمت رسانی به خلق هستند.
وی ادامه داد: خیریهها باید جامعه هدف خود را تعریف کرده و شرایط آنان را توضیح داده و بر اهداف خود تاکید کنند.
اردکانی تصریح کرد: باید در هیئت امنا و هیئت مدیره خیریهها از جامعه هدف و یا از بستگان درجه یک آنان به عنوان افراد درد کشیده جامعه حضور یابند.
رییس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان زنجان اظهار داشت: خواستهها و نیازهای خیریهها از دولت، کانالیزه شوند و کمکهای مالی و پرسنلی دستگاههای دولتی باید بر اساس نیارسنجیهای انجمنهای خیریه باشد.
دکتر جمشید وفا با اشاره به اینکه حضور خیریهها در مجمع خیّرین سلامت کم رنگ است، افزود: پیشگیری از موازی کاری خیریهها و انحراف اهداف، از امتیازات حضور خیریهها در مجمع خیرین سلامت است.
وی دولت را به عنوان متولی خیریهها ندانست و تاکید کرد: هم افزایی و ضابطهمند شدن خیریهها ضروری است و حضور خیریهها در مجمع خیرین سلامت به معنای دولتی شدن آنان و ابلاغ دستورالعمل به خیریهها نیست و صدای خیریهها با حضور در این مجمع تقویت میشود.
محمدرضا طهماسبی مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی زنجان ادامه داد: شورای هماهنگی خیریهها میتواند خواستهای کلی آنان را از دولت بخواهد و سعی میشود تا از موازی کاری خیریهها با دانشگاه علوم پزشکی جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: خیریهها از امکانات یکدیگر استفاده کنند و از پراکندگی کار جلوگیری شده و به یاری هم بشتابند.
اسماعیل رحمانی نماینده خیریه MSگفت: ایجاد شورای هماهنگی خیریهها استقلال خیریهها را حفظ میکند و تجربیات آنان را در اختیار هم قرار میدهد.