خبرگزاری کار ایران

رئیس حوزه هنری استان البرز در استان زنجان:

گناهان زبانی، از مهم ترین آفات فرهنگی در جامعه هستند

گناهان زبانی، از مهم ترین آفات فرهنگی در جامعه هستند
کد خبر : ۱۹۱۵۸۹

رئیس حوزه هنری استان البرز، گناهان زبانی را از مهم‌ترین آفات فرهنگی در جامعه دانست و گفت: یکی از فرامین قرآنی در جهت تعالی و رشد جامعه تذکر است.

رئیس حوزه هنری استان البرز، گفت: هنرمند باید فقط گناه زبان را آنچنان که هست نشان دهد آنگاه فطرت حقیقت جوی مخاطب خود پیام را تبدیل به ارزش کرده و بر وجود او خواهد نشست لذا وظیفه هنرمند مخالفت با عادی شدن گناه و نشان دادن هنرمندانه این امر قبیح است.

به گزارش ایلنا از زنجان، عبدالحمید قره داغی، رئیس حوزه هنری استان البرز، در زنجان اظهار کرد: نقش تذکر در فرایند فرهنگ‌سازی همچون نقش قطرات آب در ایجاد شکاف میان کوه است که با اصرار و استمرار به هدف خود می‌رسد.

وی تذکر را وظیفه‌ای همگانی دانست که از مسئولیت خطیر امر به معروف و نهی از منکر ناشی می‌شود، اظهار کرد: این امر خود به خود عزمی ملی ایجاد می‌کند و در مبارزه با آفات فرهنگی که از مهترین این آفات گناهان زبانی است، موثر خواهد بود.

این مقام مسئول به اهمیت زبان اشاره کرد و بیان داشت: اندیشمندان و عرفا معتقدند که انسان‌ها با زبان خود می‌اندیشند و بر اساس اندیشه خودآگاه و ناخودآگاه خود عمل می‌کنند به طوری که این عمل در عرصه عمومی جامعه مؤثر است.

وی با یادآوری اینکه تذکر یکی از راه‌های پیراستن زبان و روح از گناه و آفت است، افزود: این تذکر در ذات خود عزم ملی را در نهان دارد و باید به مطالبه‌ای عمومی تبدیل شود.

قره داغی با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره ‌های هنری و فرهنگی از جمله گناهان زبانی، ابراز داشت: این جشنواره قبل از توجه به محتوای آن همین که به موضوعی چون گناهان زبانی می‌پردازد خود یک شعار و تذکر است و در ایجاد این زمینه ارزشی کمک می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود هنر را زبان گویای لایه‌های پنهان ارزش‌ها عنوان کرد و گفت: هنرمندان همچون حس‌گر‌های حساس جامعه هستند که از ابزار هنر برای بیان و تذکر استفاده می‌کنند.

رئیس حوزه هنری استان البرز رسالت هنرمند را در هنرمند بودن او دانست و افزود: که این ویژگی لاجرم او را به آگاهی بخشی می‌کشاند و گناه را می‌نمایاند.

قره داغی با تاکید براینکه در حال حاضر گناهان زبانی که در جامعه به امری عادی تبدیل شده باید با زبان هنر برای مردم مهم و حساس جلوه کند، اظهار کرد: هنرمند باید فقط گناه زبان را آنچنان که هست نشان دهد آنگاه فطرت حقیقت جوی مخاطب خود پیام را تبدیل به ارزش کرده و بر وجود او خواهد نشست لذا وظیفه هنرمند مخالفت با عادی شدن گناه و نشان دادن هنرمندانه این امر قبیح است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود استفاده از اساتید رشته‌های مربوط به جشنواره و جلب همکاری از آن‌ها در قالب بخش ویژه‌ را یکی از راه‌های ارتقاء آثار دانست و گفت: ارائه توضیحات و آشنایی برای هنرمندان در خصوص موضوع جشنواره، تدوین استانداردهای محتوایی و فنی برای آثار و پافشاری بر آن‌ها در این زمینه و تبلیغات و جلب مشارکت بالای هنرمندان نیز در گسترش ابعاد جشنواره مؤثر است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز