مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرداد:
موسسات قرآنی وابسته به وزرات فرهنگ و ارشاد و تبلیغات اسلامی ادغام میشوند
مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت ۴ هزار موسسه قرآنی در کشور از ادغام موسسات قرآنی وابسته به وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی در سراسر کشور خبر داد.
مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: این موسسات به صورت مشترک از سوی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی حمایت و هدایت میشوند.
به گزارش ایلنا از زنجان، اصغر امیرنیا، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از نمایشگاه قرآنی استان زنجان اظهار کرد: توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی یکی از رسالتهای ذاتی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
این مقام مسئول با اشاره به جامعیت فعالیتهای قرآنی افزود: موضوع قرآن به حدی جامع و کامل است که میتوان در حوزههای هنری، سینمایی و رسانههای دیجیتالی به آن پرداخت.
وی با اشاره به اینکه پیوند هنر با قرآن کریم موجب ماندگاری آن هنر شده است، ادامه داد: وقتی با قرآن کریم ماندگار میشویم، ماندگار خواهیم شد.
امیرنیا در بخش دیگری از سخنان خود به رویکرد معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد و افزود: در راستای اجرای برنامههای قرآنی در استانها، نخستین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری در ۱۳ استان کشور به صورت همزمان برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن است و فرصت برای بهره گیری از آیات الهی برای همه مسلمانان در این عرصه مهیاست، خاطرنشان کرد: باید برنامههای قرآنی در طول سال نیز استمرار پیدا کند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در سراسر کشور ۴ هزار موسسه قرآنی فعال است، افزود: این موسسات به صورت مشترک از سوی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی حمایت و هدایت میشوند.
امیرنیا از ادغام موسسات قرآنی وابسته به این نهادها خبر داد و افزود: با تشکیل اتحادیههای قرآنی، به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان اتحادیه و تشکلهای استانی در اتحادیه کشوری عضو میشوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تعامل معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ستاد عالی کانونهای مساجد اشاره کرد و یادآور شد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد یکی از مراکز فعال در عرصه قرآنی است و از اینرو میتوان از ظرفیت این مراکز برای توسعه و ترویج قرآن در جامعه استفاده کرد.
این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه مساجد از دیرباز یکی از پایگاههای فعالیتهای فرهنگی، هنری، اقتصادی و نظامی بوده است و تصمیمات مهم در صدر اسلام و زمان پیامبر گرامی اسلام در مساجد اتخاذ میشد، گفت: از اینرو میتوان از کانونهای فرهنگ و هنری مساجد به عنوان یکی از مراکز جذب جوانان به سوی مسجد و فعالیتهای قرآنی یاد کرد.