خبرگزاری کار ایران

قائم مقام انجمن کلیوی زنجان:

بیماران کلیوی بی بضاعت، از خرید برخی از داروها ناتوان هستند

بیماران کلیوی بی بضاعت، از خرید برخی از داروها ناتوان هستند
کد خبر : ۱۶۹۵۷۵

با تلاش های مستمر انجمن کلیوی زنجان، خوشبختانه شهرستان های استان دارای مراکز دیالیز و دفتر انجمن کلیوی هستند که در کاهش مشکلات و هزینه های رفت و آمد بیماران دیالیزی شهرستان ها و روستاهای اطراف موثر است.

قائم مقام انجمن کلیوی زنجان, گفت: تکمیل و بهره برداری از پروژه تخصصی انجمن کلیوی زنجان از آرزوهای دیرینه و از دغدغه های خیّرین زنجان است.

به گزارش ایلنا از زنجان, مهدی رستمخانی امروز با اشاره به این که برخی از بیماران کلیوی برای تامین مایحتاج زندگی در تنگنا قرار دارند، گفت: بیماران کلیوی بی بضاعت، از خرید برخی از داروها که ارتباط مستقیم با حیات آنها را دارد، ناچاراً امتناع می کنند.

قائم مقام انجمن کلیوی زنجان، تحقق وعده ها و برنامه های حمایتی دولت را در کاهش آلام بیماران مهم دانست و افزود: کمک های دولتی در کنار کمک های خیّرین با افزایش سطح آگاهی های مردم می تواند در پیشگیری از بیماری های کلیوی موثر باشد.

وی ادامه داد: برخی از بیماران کلیوی دارای چند فرزند بیمار هستند و زیر خط فقر نیز زندگی می کند که باعثتشدید بیماری های روحی و جسمی آنان است.

رستمخانی گفت: بیماران کلیوی در واقع با مشقت و درد زندگی می کنند و هفته ای ۳ بار و به مدت ۴ ساعت زیر دستگاه دیالیز در انتظار پیوند، عمر گرانمایه خود را سپری می کنند.

عضو کمیته مالی و پشتیبانی انجمن کلیوی زنجان تاکید کرد: با تلاش های مستمر انجمن کلیوی زنجان، خوشبختانه شهرستان های استان دارای مراکز دیالیز و دفتر انجمن کلیوی هستند که در کاهش مشکلات و هزینه های رفت و آمد بیماران دیالیزی شهرستان ها و روستاهای اطراف موثر است.

وی وجود پروژه تخصصی آموزشی، پیشگیری و تحقیقاتی انجمن کلیوی زنجان را برای استان ضروری عنوان کرد و گفت: با ساخت این پروژه از هزینه های گزافی که گریبانگیر بیماران کلیوی صعب العلاج است، کاسته شده و در پیشگیری از این بیماری های دردسرساز که تمام عمر یک بیمار را درگیر می کند، تاثیرگذار است.

رستمخانی تصریح کرد: تکمیل و بهره برداری از پروژه تخصصی انجمن کلیوی زنجان از آرزوهای دیرینه و از دغدغه های خیّرین زنجان است.

عضو کمیته مهندسی انجمن کلیوی زنجان با اشاره به این که خیّرین انسان هایی هستند که بیماران را در گمنامی و بدون منت یاری می کنند، گفت: برخی از خیّرین با وجود نیازمندی هایی که دارند با اهداء جواهرات، ملک، زمین و مغازه، بیماران را یاری می کنند.

وی به نحوه کمک های مردمی اشاره کرد و ادامه داد: مردم و خیّرین زنجانی های مقیم تهران و قم با درک آلام و وضعیت مشقت بار زندگی بیماران کلیوی نیازمند، با اهداء ملک مازاد بر احتیاج، سود بانکی سپرده های درازمدت، مایملک وراثو درآمدهای حاصله از آن و کمک های مالی مستمر به صورت ماهیانه و سالیانه آنان را یاری می کنند.

رستمخانی افزود: همکاری حضوری، اهدا مصالح، تامین تجهیزات کلینیک تخصصی در حال ساخت انجمن، خرید چند متر مربع از پروژه به عنوان صالحات و باقیات به نام خود یا اموات که مراتب طی سند رسمی به نام اهداء کنند صادر می گردد، از دیگر روش های کمک رسانی به بیماران است.

قائم مقام انجمن کلیوی زنجان افزود: اسامی خیّرین در تابلو مستقر در کلینیک تخصصی در حال ساخت و کتابچه یادبود انجمن کلیوی زنجان در دست تدوین و درج شده و نام آنان ماندگار می ماند.

وی برنامه ریزی و مدیریت سلامت جامعه و رفاه بیماران کلیوی را وظیفه ذاتی دولت و مسئولان دانست و خاطر نشان کرد: با کم رنگ شدن نقش مسئولان، انجمن های خیریه وظیفه سنگین انتقال و مدیریت مالی خیّرین به بیماران را بر عهده دارند.

رستمخانی با اشاره به این که دولتمردان باید تمهیدات و مدیریت حمایتی بیشتری با انجمن های خیریه داشته باشند، افزود: دولتمردان می توانند با تجهیز و راه اندازی کلینیک های احداثی توسط انجمن ها و یاری رساندن به بیماران نیازمند به صورت در اختیار گذاشتن مسکن با وام کم بهره، تخفیف یا رایگان کردن در واگذاری امتیاز آب، برق، تلفن و گاز، رایگان کردن دارو و درمان و بیمه تکمیلی، ایجاد تسهیلاتی برای سفرهای زیارتی و سیاحتی بیماران کلیوی نیازمند، قدم بردارند.

ارسال نظر