کارشناس مسئول سلامت روان اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:
انعکاس صحیح اخبار مربوط به خودکشی در کاهش این معضل موثر است
کارشناس مسئول سلامت روان اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: انعکاس صحیح اخبار مربوط به خودکشی از سوی رسانه ها در کاهش این معضل موثر است.
کارشناس مسئول سلامت روان اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: انعکاس صحیح اخبار مربوط به خودکشی از سوی رسانهها در کاهش این معضل موثر است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، شهره نصر صبح امروز(۳ اسفند) در کارگاه «بازنمایی سلامت محور خبر خودکشی در رسانه» اظهار داشت: خودکشی از جمله ده علت اصلی مرگ در کشورهای مختلف جهان است و سالانه بیش از یک میلیون نفر در سال خودکشی میکنند.
وی با اشاره به اینکه آمار خودکشی در ایران هر چند در مقایسه با کشورهای دیگر پایینتر است، ادامه داد: اما بررسیهای انجام شده در کشور نشان میدهد که در سالهای ۶۵ تا ۷۶ در حدود ۶ برابر افزایش داشته است که این میزان بدون در نظر گرفتن میزان رشد جمعیت طی سالهای اخیر است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه انعکاس صحیح اخبار خودکشی از سوی رسانهها نقش مهمی در کاهش این معضل دارد، یادآور شد: این کارگاه درراستای آشنایی بیشتر رسانهها در انعکاس اخبار مربوط به خودکشی برگزار میشود.
به گفته نصر، پیشگیری ازخودکشی همیشه به عنوان یک مشکل بهداشتی مطرح و همواره مورد توجه معاونت سلامت وزارت بهداشت بوده است.
وی با اشاره به اینکه رسانهها نقش مهمی در زندگی اجتماعی ایفا میکند، افزود: آنها افکار، نگرش و رفتار مردم را در ابعاد مختلف متاثر میکنند و با توجه به چنین اثر گستردهای بدون شک در برنامههای پیشگیری از خودکشی نیز موثر خواهد بود.
کارشناس مسئول سلامت روان اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان نکاتی در خصوص انعکاس خبر خودکشی در رسانهها را مورد تاکید قرار داد و گفت: لازم است آمار مربوط به خودکشی بر مبنای اطلاعات واقعی و با دقت مورد بحثقرار گیرد.
به گقته این مقام مسئول رسانهها میتوانند در زدودن افکار و عقاید غلط مردم نسبت به خودکشی موثر باشند.