معاون پیشگیری بهزیستی استان زنجان:
خانواده نقش مهمی در مقابله با آسیبهای اجتماعی دارند
معاون پیشگیری بهزیستی استان با بیان اینکه علل گرایش به اعتیاد در جوامع و فرهنگهای مختلف متفاوت است، گفت: خانواده نقش مهمی در مقابله با آسیبهای اجتماعی دارند.
معاون پیشگیری بهزیستی استان زنجان گفت: هدف از برگزاری همایش مذکور ایجاد زمینه مناسب برای تعامل تشکلهای فعال در عرصه پیشگیری از اعتیاد سطح یک و تبادل تجربات است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، گل نساء آقامحمدی امروز(۹ بهمن) در همایش پیشگیری اجتماع محور از اعتیاد اظهار داشت: وجود تفاوتهای فرهنگی باعثایجاد زمینههای مختلف گرایش به مواد مخدر در جوامع شده و این امر باعثارائه راهکارهای متفاوت برای مقابله با مقوله مواد مخدر به فراخور تفاوتهای فرهنگی شده است.
وی با اشاره به نقش سازمانهای مردم نهاد در انجام فعالیتهای فرهنگی، افزود: هدف از برگزاری همایش مذکور ایجاد زمینه مناسب برای تعامل تشکلهای فعال در عرصه پیشگیری از اعتیاد سطح یک و تبادل تجربات است.
این مقام مسئول اظهار کرد: برخلاف سابقه دیرین مشارکت اجتماعی در قالب سازمانهای مردم نهاد در کشورهای پیشرفته، فعالیت تشکلهای غیر دولتی در جوامع در حال توسعه بحثجدیدی است.
در ادامه عضو هیات علمی دانشگاه زنجان گفت: در بسیاری از جوامع جهان مواد مخدر به عنوان خطری اصلی برای نسل جوان محسوب میشود.
اباذر چراغی با اشاره به اینکه معضل مواد مخدر در کشورهای متعدد حتی کشورهای پیشرفته نمود پیدا کرده است افزود: هر جامعهای با توجه به الگوها و فرهنگ حاکم برجامعه برنامه خاصی برای مقابله با اعتیاد دارد.
وی ادامه داد: به دلیل پایین آمدن کارایی فرد، هر جامعهای سعی دارد تا از طریق قانون مصرف این مواد را تحت نظم و قاعده درآورده و متخلفان را منحرف شمارد.
عضوهیات علمی دانشگاه زنجان گفت: اعتیاد به مواد مخدر و روان گردانها یکی از چهار بحران اجتماعی هزار سوم جهان است که بیش از ۱۸۰ کشور با این پدیده درگیر است.
چراغی در پایان یادآورشد: براساس پژوهشهای انجام گرفته، ۹۹ درصد از مردم ایران اعتیاد را یک آسیب جدی و ۹۳ درصد وضعیت اعتیاد در جامعه را نگران کننده اعلام کردهاند.