خبرگزاری کار ایران

در ۶ ماهه نخست سال صورت گرفت؛

تشکیل ۷۰۰ فقره پرونده در بخش منابع طبیعی

تشکیل ۷۰۰ فقره پرونده در بخش منابع طبیعی
کد خبر : ۱۲۴۲۳۴

رئیس اداره حقوقی منابع طبیعی و آبخیزداری استان اعلام کرد: در ۶ ماهه نخست سال نزدیک به ۷۰۰ فقره پرونده در بخش منابع طبیعی تشکیل شده که از این تعداد ۴۰ تا ۵۰ درصد مرتبط با تصرفات غیرقانونی اراضی و منابع طبیعی است.

زنجان _ ایلنا: رئیس اداره حقوقی منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: پدیده تصرف عدوانی و سودجویانه اراضی ملی و منابع طبیعی و جولان عناصر فرصت طلب و سودجو که به بهای سوداگری جنگل‌ها و مراتع و غیره فکر تخریب را در سر داشته و مبادرت به ساخت و ساز و تصرفات غاصبانه می‌کنند، در دو دهه گذشته بیشتر شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، اسماعیل آقاجانلو، رئیس اداره حقوقی منابع طبیعی و آبخیزداری استان امروز با اعلام این خبر گفت: تخلفات پس از بررسی‌های ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی جهت رسیدگی و تصمیم گیری به مراجع قضایی ارائه می‌شود.

وی اظهار کرد: با پیگیری‌های کار‌شناسان حقوقی این اداره کل در مراجع قضایی حکم رفع تصرف از اراضی ملی و قلع و قمع آثار تصرف صادر و پس از صدور اجرائیه، احکام صادره با حضور ماموران دادگستری، نیروی انتظامی و منابع طبیعی رفع تصرف به مرحله اجرا درآمده و مالکیت دولت نسبت به اراضی ملی تثبیت می‌یابد.

آقاجانلو با بیان اینکه قوانین متعددی در حوزه منابع طبیعی با رویکردی پیشگیرانه جهت حفظ و حمایت از اراضی ملی به تصویب رسیده، اظهار کرد: مطابق با این قانون تخلفات پیش بینی شده در حوزه منابع طبیعی تصرف و تخریب اراضی جنگلی و مرتعی، ایجاد حریق در مراتع و جنگل‌ها، چرای زود رس، چرای مفرط و مازاد بر ظرفیت مراتع، قطع درختان و بوته‌های جنگلی، بهره برداری بی‌رویه و غیر اصولی از معادن، ایجاد اعیانی و شخم شیار در اراضی ملی، تخلیه نخاله و پسماند‌ها در اراضی ملی و غیره است.

آقاجانلو عزم جدی و تعامل قضات دادگستری استان را در بازپس گیری اراضی ملی و احقاق حقوق بیت المال یادآور شد و گفت: در سالهای اخیر پس از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر برخورد جدی با پدیده زمین خواری و عزم تمام قوا برای برخورد با این پدیده مخرب و اطلاع رسانی‌های گسترده، صیانت از منابع طبیعی با تاکید ایشان به معارف عمومی تبدیل شده و اهمیت حفظ منابع طبیعی پایدار برای آحاد جامعه محرز و عینیت یافته است.

وی گفت: پدیده تصرف عدوانی و سودجویانه اراضی ملی و منابع طبیعی و جولان عناصر فرصت طلب و سودجو که به بهای سوداگری جنگل‌ها و مراتع و غیره فکر تخریب را در سر داشته و مبادرت به ساخت و ساز و تصرفات غاصبانه می‌کنند، در دو دهه گذشته بیشتر شده است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز