خبرگزاری کار ایران

امروز در دانشگاه زنجان؛

کنفرانس بین‌المللی مهندسی معدن، فرآوری، متالورژی و محیط زیست آغاز به کارکرد

کنفرانس بین‌المللی مهندسی معدن، فرآوری، متالورژی و محیط زیست آغاز به کارکرد
کد خبر : ۱۰۵۴۳۴

نخستین کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فرآوری، متالوژی و محیط زیست با حضور فعالان اقتصادی و علمی این عرصه در دانشگاه زنجان آغاز به کار کرد.

ایلنا: دبیر علمی نخستین کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فرآوری، متالورژی و محیط زیست امروز در حاشیه برگزاری این کنفرانس به خبرنگار ایلنا در زنجان گفت: این کنفرانس کار خود را از ۲۵ شهریور با ارائه ۸۰ مقاله شفاهی و ۱۳۴ پوس‌تر در دانشگاه زنجان آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، رامین دوست محمدی، دبیر علمی نخستین کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فرآوری، متالورژی و محیط زیست گفت: ۴۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش رسیده که از این تعداد حدود ۳۰۰ مقاله به زبان فارسی، ۲۰ مقاله به زبان انگلیسی و ۵۰ مقاله به زبان روسی ازکشورهای مستقل مشترک المنافع اعم از قرقیزستان، ازبکستان و روسیه دریافت شده است.

دبیر علمی نخستین کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فرآوری، متالورژی و محیط زیست با اشاره به برگزاری این کنفرانس بین المللی در دانشگاه زنجان: از ۸۰ مقاله‌ای که به صورت شفاهی ارائه خواهد شد، ۵۵ سخنرانی توسط پژوهشگران ایرانی و ۲۵ پژوهش از سوی مهمانان خارجی ارائه می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: ۶۷ داور عضو هیات علمی دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی کشورهای روسیه، ازبکستان، قزاقستان، آلمان، بنین در این کنفرانس همکاری دارند.

دوست محمدی با بیان اینکه آغاز بکار این کنفرانس در دانشگاه زنجان بسیار مطلوب خواهد بود ادامه داد: برگزاری این کنفرانس در پی توافق با دانشگاه ملل روسیه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های مسکو و چهارمین دانشگاه بزرگ روسیه در حوزه مهندسی عملیاتی شد.

به گفته دبیر علمی نخستین کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فرآوری، متالورژی و محیط زیست محورهای کنفرانس مشتمل بر مهندسی معدن، اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی، مهندسی متالوژی به ویژه درحوزه استخراج و تولید فلزات و حوزه‌های زیست محیطی معدن خواهد بود.

دوست محمدی با اشاره به مواد معدنی و پتانسیل‌های موجود در استان زنجان گفت: محورهای کنفرانس علمی و کاربردی بوده و علاوه بر مباحثعلمی به بحث‌های اقتصادی نیز پرداخته می‌شود.

وی با بیان اینکه صنعت معدنی می‌تواند محرک توسعه پایدار باشد، افزود: وضعیت ایران از نظر ذخایر معدنی چشمگیر و شرایط استان زنجان از نظر تنوع ماده معدنی بی‌نظیر است بنابراین توسعه بخش معدن توسعه پایدار، توزیع مناسب ثروت و اشتغالزایی را در پی دارد.

عضو هیات علمی دانشکده معدن دانشگاه زنجان در ادامه تصریح کرد: در بحثعلمی و فنی کنفرانس، زمین‌شناسی و اکتشاف معدن شامل ژئوفیزیک، ژئوشیمی، استخراج شامل حفاری، حمل و نقل، طراحی معدن روباز و زیرزمینی، حوزه فرآوری مواد معدنی و متالورژی مطرح خواهد شد.

دوست محمدی افزود: اکتشاف نفت و گاز و بررسی ملاحظات زیست محیطی معادن و تمامی صنایع مرتبط با معدن نیز در این کنفرانس جای دارد.

دبیرعلمی نخستین کنفرانس بین المللی مهندسی معدن، فرآوری، متالورژی و محیط زیست در پایان گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه تخصصی در این کنفرانس به تبادل اطلاعات فعالان صنعت معدن که یکی از نیازهای اساسی برای رشد و توسعه این حوزه است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز