خبرگزاری کار ایران

عضو فراکسیون زنان وخانواده مجلس در گفت‌وگو با ایلنا:

حرف و شعار در حوزه زنان کافی‌ست، باید به سمت کارهای اجرایی برویم

حرف و شعار در حوزه زنان کافی‌ست، باید به سمت کارهای اجرایی برویم
کد خبر : ۲۴۰۳۳۲

زمانی که می‌گوییم برای زنان باید کار اجرایی صورت بگیرد یعنی در عمل شاهد تغییر در مسائلی همچون نرخ اشتغال زنان باشیم، باید در حوزه زنان عملیاتی‌تر با مسائل و مشکلات برخورد کنیم.

یک عضو فراکسیون زنان و خانواده ضمن انتقاد از اجرایی نشدن قانون افزایش مرخصی زایمان و بیمه زنان خانه‌دار گفت: حرف و شعار و انجام کار‌هایی روی کاغذ دیگر کافی است و در حوزه زنان باید به سمت کارهای عملیاتی و اجرایی پیش برویم.

شهلامیرگلوی بیات در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در ارتباط با بودجه در نظر گرفته شده برای حوزه زنان در لایحه بودجه سال ۹۴ گفت: با توجه به در نظر گرفتن اقتصاد مقاومتی در لایحه بودجه و پایین آمدن قیمت نفت، معاونت امور زنان و خانواده افزایش حدود ۸۵ درصدی بودجه را داشته است، اما مهم این است که این بودجه چگونه مدیریت شود تا بتواند مشکلی از مشکلات زنان کشور را حل کند.

وی ادامه داد: همواره هزینه‌هایی قابل توجه برای انجام کارهای پژوهشی، مطالعاتی و همایش‌ها در نظر گرفته می‌شود در حالی که تاکنون بسیاری از این همایش‌ها و سمینار‌ها، بدون داشتن تاثیر خاصی برگزار شده و مطالعات بسیاری نیز در حوزه زنان انجام شده که اکنون در گوشه کتابخانه‌ها خاک می‌خورند، بنابراین اکنون نیاز است؛ بیش از هر چیز، به انجام کارهای اجرایی در حوزه زنان ورود پیدا کنیم.

این عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس اظهار کرد: در این یکسال توقع داشتیم که معاونت امور زنان وخانواده بتواند برخی موضوعات همچون بیمه زنان خانه‌دار یا افزایش مرخصی زایمان را پیگیری کند و از طریق معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری بتواند بودجه‌ای را برای این امور نظر بگیرد که این مسائل متاسفانه اجرایی نشد.

بیات با بیان اینکه عملا دست نماینده‌ها برای تغییر در لایحه بودجه بسته است، افزود: اگر از ابتدا در لایحه بودجه تلاش می‌شد تا ردیف‌های غیرضرور و متفرقه مانند جدول ۱۷ لایحه بودجه که کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی را مطرح می‌کند، حذف شود و مسائلی همچون افزایش مرخصی زایمان که به دلیل کمبود منابع در بسیاری از دستگاه‌ها اجرا نمی‌شود، حداقل در محدوده بیمه تامین اجتماعی اجرایی می‌شد.

وی گفت: پرداختن به مسائل زنان نباید در حد حرف و شعار باشد، در حالی که در این مدت به غیر از برگزاری سمینار و همایش، کمک به برخی سمن‌ها و انجام کارهای مطالعاتی که همیشه در کشور ما با هزینه بالا انجام می‌شود و حاصل کار در گوشه کتابخانه خاک می‌خورد، اقدام خاصی را از معاونت امور زنان و خانواده در حوزه زنان ندیدیم.

وی با اشاره به تفاوت بسیار میان نرخ اشتغال زنان و مردان اظهار کرد: زمانی که می‌گوییم؛ برای زنان باید کار اجرایی صورت بگیرد یعنی در عمل شاهد تغییر در مسائلی همچون نرخ اشتغال زنان باشیم، باید در حوزه زنان عملیاتی‌تر با مسائل و مشکلات برخورد کنیم.، در حالی که متاسفانه در طی این سال‌ها در حوزه زنان تنها شعار دادیم و کار تبلیغاتی کرده‌ایم.

بیات افزود: حرف و شعار و انجام کار‌هایی روی کاغذ دیگر کافی است و در حوزه زنان باید به سمت کارهای عملیاتی و اجرایی پیش برویم تا در پایان سال بتوانیم تاثیر بودجه صرف شده را در زندگی زنان ببینیم، در غیر این صورت همین بودجه در نظر گرفته شده هم زیاد است.

ارسال نظر