خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد؛

پس از حوادثاسیدپاشی برای رفع خشونت علیه‌زنان اقدامی نشد

پس از حوادثاسیدپاشی برای رفع خشونت علیه‌زنان اقدامی نشد
کد خبر : ۲۳۵۴۹۳

نه رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی و نه هیچ نهادی در راستای ارائه آموزش یا توزیع بروشور به مردمی که ممکن است شاهد بروز خشونت علیه زنان باشند و همچنین زنان خشونت دیده اقدامی نکرد.

یک وکیل خانواده با اشاره به ضرورت ایجاد تبعیض مثبت در قوانین مربوط به خشونت علیه زنان گفت: پس از حوادثاسیدپاشی جامعه بسیار آماده مقابله با خشونت علیه زنان شد، اما دستگاه‌های متولی هیچ اقدامی در این زمینه انجام ندادند.

زهرا مینویی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در مورد نیاز به ایجاد تبعیض مثبت در قوانین مربوط به خانواده، گفت: با توجه به اینکه به زنان معمولا به صورت عمدی و یا غیرعمدی در خانواده، جامعه و یا فضاهای آموزشی، آموزش داده می‌شود که از اعتراض در برابر خشونت برای حفظ آبرو خودداری کنند، ایجاد تبعیض مثبت در این زمینه ضروری به نظر می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه زنان معمولا در چند بار اولی که مورد خشونت خانگی قرار می‌گیرند آن را امری عادی قلمداد می‌کنند و برای حفظ آبرو از بروز آن خودداری می‌کنند، ادامه داد: زمانی هم که زن به دادگاه مراجعه می‌کند، باید همانند دیگر افراد و دیگر موارد برای ادعای خود ادله بیاورد و آن را اثبات کند و از آنجا که اثبات اتفاقی که ممکن است در اتاق خواب خانه‌اش رخ داده بسیار دشوار باشد، نیاز به تبعیض مثبت در این زمینه احساس می‌شود.

این وکیل دادگستری اظهار کرد: دادگاه می‌تواند در این گونه موارد مددکاری را به محل زندگی زن برای بررسی فضای خانه، پرس‌وجو از همسایه‌ها و سوال و جواب از همسر بفرستد تا بار اثبات‌ این مساله تنها بر روی دوش زن قرار نگیرد، زیرا این کار برای زنی که هرگز یاد نمی‌گیرد، پس از مورد خشونت واقع شدن، چه کند و به کجا مراجعه کند، بسیار سخت است.

مینویی افزود: همچنین در اغلب این گونه موارد همسایه‌ها برای دادن شهادت حاضر نمی‌شوند که به دادگاه بیایند اما اگر کسی به درب خانه آن‌ها مراجعه کند، معمولا آن چرا که دیده یا شنیده‌اند به راحتی در اختیار مددکار قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه جا دارد در زمینه رفع خشونت چه به لحاظ عرفی و چه به لحاظ قانونی تمهیدات بیشتری در جامعه صورت بگیرد، گفت: پس از حوادثاسیدپاشی اخیر جامعه بسیار آماده شد که در زمینه رفع خشونت علیه زنان، هم آموزش ببیند و هم کمک کند، اما متاسفانه نه رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی و نه هیچ نهادی در راستای ارائه آموزش یا توزیع بروشور به مردمی که ممکن است شاهد بروز خشونت علیه زنان باشند و همچنین زنان خشونت دیده اقدامی نکرد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز