خبرگزاری کار ایران

مولاوردی تاکید کرد؛

تدوین و عملیاتی کردن برنامه جامع توسعه امور زنان روستایی

تدوین و عملیاتی کردن برنامه جامع توسعه امور زنان روستایی
کد خبر : ۲۲۴۴۵۴

شاخص‌های آموزشی و بهداشتی در بین زنان روستایی ارتقا یافت اما پیشرفت‌های مذکور به واسطه عوامل اجتماعی، اقتصادی و مسایل و مشکلات موجود در محیط‌های روستایی، کیفیت زندگی زنان روستایی را چندان ارتقا نداده است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده بر تدوین و عملیاتی کردن برنامه جامع توسعه امور زنان روستایی از طریق همکاری شبکه‌ای، هم اندیشی و همگرایی بین دستگاهی تاکید کرد.

به گزارش ایلنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در اجلاس ۸ کشور اسلامی در حال توسعه(دی ۸) با موضوع توانمندسازی زنان روستایی افزود: طی سال‌های گذشته بواسطه مجموع برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه‌های مختلف، شاخص‌های آموزشی و بهداشتی در بین زنان روستایی ارتقا یافت اما پیشرفت‌های مذکور به واسطه عوامل اجتماعی، اقتصادی و مسایل و مشکلات موجود در محیط‌های روستایی، کیفیت زندگی زنان روستایی را چندان ارتقا نداده است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع شاخص‌های اقتصادی، عمده فعالیت‌های دستگاه‌های متولی با رویکرد توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی صورت گرفته است.

اجرای برنامه‌هایی نظیر تشکیل و حمایت از تعاونی‌های زنان روستایی، حمایت از صندوق‌های اعتباری خرد زنان روستایی و عشایری و برگزاری دوره‌های آموزشی - مهارتی اشتغالزا در بخش‌های صنایع دستی و کشاورزی از جمله فعالیت‌هایی است که مولاوردی به آن‌ها اشاره کرد.

معاون رییس جمهوری ادامه داد: با توجه به اینکه بیشتر دستگاه‌های ذیربط با تعدد موضوعات و اولویت‌های کاری مواجه هستند، مجموعه اعتبارات تخصیص یافته به زنان روستایی فقط بخشی از آن را شامل شده، از این رو برنامه‌های انجام شده در سطح ملی و یا منطقه‌ای تاثیرات ملموسی را در پی نداشته است.

مولاوردی تصریح کرد: با توجه به تعدد دستگاه‌های مرتبط با موضوع، ضروریست از طریق همکاری شبکه‌ای، هم اندیشی و همگرایی بین دستگاهی، برنامه جامع توسعه امور زنان روستایی تدوین و عملیاتی شود.

وی گفت: معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با توجه به جایگاه ستادی خود و با هدف تحقق همکاری بین بخشی و مدیریت ظرفیت‌های موجود، در زمینه توان افزایی زنان و دختران روستایی و جلب مشارکت آن‌ها در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و در پیشبرد اهداف معاونت و رفع مسایل فرهنگی و اجتماعی ناشی از بالارفتن سن ازدواج دختران روستایی و افزایش تعداد دختران روستایی بازمانده از ازدواج، اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.

تشکیل کارگروه زنان روستایی و عشایر با هدف استخراج نیازهای پژوهشی، تعامل و هماهنگی با وزارتخانه‌ها و تعامل و هماهنگی با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری از جمله اقداماتی است که مولاوردی به آن‌ها اشاره کرد.

ارسال نظر