خبرگزاری کار ایران

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:

۸۲ درصد زنان سرپرست خانوار بیکارند

۸۲ درصد زنان سرپرست خانوار بیکارند
کد خبر : ۱۶۱۹۸۰

«دغدغه رسیدگی به مشکلات خانواده و آسیب‌های اجتماعی تنها وظیفه یک دستگاه نیست، بلکه وظیفه‌ای همگانی و مربوط به همه افراد جامعه است.»

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه سرپرست ۱۲ در صد از خانواده‌های ایرانی زنان هستند گفت: ۸۲ درصد زنان سرپرست خانوار بیکار هستند.

به گزارش ایلنا، شهین‌دخت مولاوردی در نشست «صیانت و توانمندسازی زنان و خانواده در برابر آسیب‌های اجتماعی» که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن، با حضور مسوولان ستاد مبارزه با مواد مخدر و برخی از سازمان‌های مردم‌نهاد برگزار شد، گفت: براساس ماده ۲۳۰ قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه، دولت مکلف است با همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری با هدف تقویت نهاد خانواده و جایگاه زنان در عرصه‌های اجتماعی برای استیفای حقوق شرعی و قانونی بانوان در همه زمینه‌ها گام بردارد.

وی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را یکی از وظایف معاونت امور زنان و خانواده عنوان کرد و گفت: این معاونت برای انجام درست این وظیفه در تلاش است اما دغدغه رسیدگی به مشکلات خانواده و آسیب‌های اجتماعی تنها وظیفه یک دستگاه نیست، بلکه وظیفه‌ای همگانی و مربوط به همه افراد جامعه است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه شواهدی مبنی بر تغییرات در شکل خانواده وجود دارد، اظهار داشت: افزایش سن ازدواج، افزایش طلاق، تورم و فقدان شغل از جمله علل این تغییرات است که برخی از تحلیلگران را در خصوص فروپاشی خانواده نگران کرده است.

مولاوردی ادامه داد: آمار سال ۱۳۹۰ نشان می‌دهد طی پنج سال گذشته آمار زنان سرپرست خانوار سه درصد افزایش داشته است، در واقع سرپرست ۱۲ درصد از خانواده‌های ایرانی زنان هستند، در عین حال ۸۲ درصد این رقم نیز، بیکار هستند.

وی همچنین به پدیده زنانه شدن سالمندی و فقر اشاره کرد وافزود: این الگوی نوظهور در سطح جامعه در حال شیوع است و باید برای رفع مشکلات آن به فکر چاره بود.

مولاوردی تاکید کرد: مشارکت‌های مدنی و حضور افراد جامعه در مهار آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد امری ضروری است و آن‌ها باید به دولت در مهار این آسیب‌ها کمک کنند.

معاون ریاست جمهوری با بیان اینکه در سال گذشته ۶ تفاهم‌نامه در ماه‌های پایانی سال ۹۲ به‌منظور حمایت از زنان بهبودیافته از اعتیاد میان ستاد مبارزه با مواد مخدر، معاونت زنان خانواده ریاست جمهوری و وزارت کشور و دیگر سازمان‌ها منعقد شده است، گفت: حمایت از زنان بهبودیافته باید به گونه‌ای باشد که زمینه بازگشت به مصرف مواد مخدر را از بین ببرد تا شاهد بهبود وضعیت اعتیاد در زنان باشیم.

مولاوردی با اشاره به نامگذاری امسال به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» گفت: مدیریت جهادی بدون همکاری زنان محقق نمی‌شود و زنان بخشی از این عزم ملی و مدیریت جهادی هستند، لذا باید الزامات لازم برای حضور آنان در عرصه‌های مختلف به وجود آید.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز