سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری تهران:
۳۶ درصد از تهرانیها جوان هستند
۳۶ درصد جمعیت استان را جوانان تشکیل میدهند و ۱۹ درصد جمعیت جوانان کشور دانشجویان تهران هستند و این حضور پررنگ نیازمند توجه جدی به این سرمایههای آینده ساز کشور را میطلبد.
ایلنا: سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری تهران گفت: ۳۶ درصد جمعیت استان را جوانان تشکیل میدهند و ۱۹ درصد جمعیت جوانان کشور دانشجویان تهران هستند.
به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری تهران، سید شهابالدین چاوشی در جلسه ستاد ساماندهی جوانان استان افزود: اساساً جوانان یکی از عناصر ومولفههای قدرت ملی هر کشور محسوب میشوند و با عنایت به ترکیب جمعیتی جوان کشور و بویژه استان تهران، باید مشکلات جوانان را ریشه یابی و راهکاری عملیاتی واجرایی ارایه کنیم.
چاوشی تأکید کرد: استان تهران الگوی توسعه کشور است و اگر ساماندهی امور جوانان را در این استان جدی بگیریم قطعا اقدامات مثبت ما در این زمینه در کل کشور تاثیرگذار است.
وی افزود: فرافکنی و شانه خالی کردن از وظایف قانونی دستگاههای ذیربط در امر جوانان به هیچ وجه پذیرفته نیست و انتظار این است که دستگاهها با اجرا صحیح قوانین و مصوبات این جلسه به وظایف و تعهدات قانونی خود عمل کنند.
سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری تهران تأکید کرد: جابجاییها دردولت نباید موجب وقفه در امر خدمت رسانی به مردم شود چرا که سازمان اداری قائم به شخص نیست و تا آخرین لحظه هرکسی در هر مسئولیتی که باشد باید خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهد.
چاوشی گفت: ۳۶ درصد جمعیت استان را جوانان تشکیل میدهند و ۱۹ درصد جمعیت جوانان کشور دانشجویان تهران هستند و این حضور پررنگ نیازمند توجه جدی به این سرمایههای آینده ساز کشور را میطلبد.
وی خاطرنشان کرد: امید به بهبود شرایط زندگی را باید با اقدامات عملی ارتقاء دهیم و در این راستا متولیان فرهنگی جامعه و دستگاههای ذیربط باید خطرات ناشی از بالا رفتن سن ازدواج که البته تبعات اجتماعی منفی و زیانبار بدنبال دارد را جدی بگیرند.
چاوشی افزود: جوانها یک ظرفیت ویژه برای رشد و توسعه کشور محسوب میشوند و برای استفاده از این پتانسیل باید برنامه ریزی محوری، کلان و در عین حال راهبردی صورت بگیرد که این امر حساس و خطیر برعهده اعضا این جلسه نهاده شده است.
وی یادآورشد: این پذیرفتنی نیست که در جامعهای که مدعی پیروی از فرهنگ دینی است، آمار طلاق روز به روز افزایش یابد و باید با یک کار گسترده علمی و پژوهشی این مشکل ریشه یابی و بحثازدواج آسان را در جامعه باید تبدیل به یک فرهنگ شود.