پژوهش در عرصه جوانان باید بر اساس نیاز سنجی علمی باشد
ظرفیتهای پراکنده جوانان در حوزههای مختلف باید ساماندهی شده و به صورت یکپارچه و متحد اقدام شود که وزارت ورزش و جوانان در این عرصه با برنامهریزیهای مختلف برای جوانان پیشرو است.
ایلنا: معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: تلاش در عرصه علمی و پژوهشی جوانان باید بر اساس نیازهای روز جوانان انجام گیرد.
به گزارش ایلنا، " محمد صادق اکبری " در حاشیه مراسم افتتاحیه دوره توانمندسازی سمنهای علمی و پژوهشی کشور با اعلام این مطلب افزود: ایران اسلامی توفیقات علمی و پژهشی خود را مرهون تلاشهای جوانان است که کسب رتبههای برتر جهانی در این عرصه نمایشگر این تلاش است.
وی ادامه داد: پیشرفتهای هستهای، فضایی، علمی و چاپ مقالات مختلف در جهان نمونهای از این حضور است به طوریکه ایران اسلامی با ۱۹ هزار و ۸۲۲ مقاله علمی باعثارتقای رتبه کشور به رده ۱۵ جهان شده است.
اکبری توجه مسوولان به جوانان را پیش زمینه کسب این عناوین عنوان کرد و گفت: توجه خاص مقام معظم رهبری به جوانان و رابطهای که مابین ایشان و جوانان برقرار است، در هیچ کجای دنیا میان رهبران و مسوولان با این قشر دیده نمیشود.
وی اظهار داشت: ظرفیتهای پراکنده جوانان در حوزههای مختلف باید ساماندهی شده و به صورت یکپارچه و متحد اقدام شود که وزارت ورزش و جوانان در این عرصه با برنامهریزیهای مختلف برای جوانان پیشرو است.
اکبری پتانسیل رسانهها و فضای مجازی را در رابطه با معرفی راهکارهای پویایی جوانان، برگزاری برنامههای مختلف و متنوع، ارائه الگو و نمادسازی و رسیدگی به موارد و مشکلات جوانان را بسیار مهم و راهبردی ارزیابی کرد و اظهار داشت: برنامهسازی در حوزه جوانان با بهرهمندی از رهنمودها و دروس اساتید بزرگی همچون امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و استاد مطهری یکی از این راهکارهاست.
وی همچنین با اشاره به برگزاری همایش توانمند سازی علمی پژوهشی سازمانهای مردم نهاد کشور در ارومیه ادامه داد: برنامههای عمده در دستور کار وزارت ورزش و جوانان شامل برگزاری اقدامات مشترک در سه بخش کشور به همراه برگزاری دوره برای سمنها در شش محور ازدواج، میراثفرهنگی و گردشگری، محیط زیست، سلامت و آسیبهای اجتماعی، اشتغال و کارآفرینی، علمی و پژوهشی است.