خبرگزاری کار ایران

وزیر کار در دیدار با تشکل‌های کارگری:

مسائل تشکل‌های کارگری را بطور جدی پیگیری می‌کنیم

مسائل تشکل‌های کارگری را بطور جدی پیگیری می‌کنیم
کد خبر : ۱۵۹۰۰۸

«وزیر کار: توجه به مسایل تشکل‌های کارگری از جمله برنامه‌هایی است که به طور جدی آن را پیگیری می‌کنیم / نماینده کارگران: افزایش دستمزد‌ها نتیجه چانه زنه‌هایی بود که شرکای اجتماعی با یکدیگر داشتند و ما از نتیجه آنکه با درایت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وفاقی که میان تشکلهای کارگری و کارفرمایی وجود داشت، دفاع می‌کنیم».

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هفته کارگر امسال باید با شکوه‌تر نسبت به سالهای گذشته برگزار شود و مسائل جامعه کار بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «علی ربیعی» در نخستین نشست سال جدید با نمایندگان تشکلهای کارگری که در محل این وزارتخانه برگزار شد، افزود: توجه به مسایل تشکل‌های کارگری از جمله برنامه‌هایی است که به طور جدی آن را پیگیری می‌کنیم.
وی افزود: مشارکت بیشتر تشکل‌های کارگری و نقش آفرینی آنان در مسائل جامعه و نیز درک متقابل از مسائل جامعه، دولت را در حل مشکلات کمک خواهد کرد.
ربیعی در خصوص چگونگی فعالیت موثر تشکلهای کارگری نیز گفت: این تشکل‌ها با ارایه طرح‌ها و ایده‌های مختلف و همچنین حضور نمایندگان جامعه کارگری در اتاق‌های فکر، سهم موثرتری در این فرآیند خواهند داشت.
وی اهتمام به دیدگاههای نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی را یک راهکار موثر در تدوین برنامه‌ها عنوان کرد و افزود: با بهره گیری از نخبگان مسایل آسیب‌شناسی خواهد شد و امیدوارم با توسعه تشکل‌ها و مشارکت بیشتر آنان، دولت بتواند از خدمات آنان در رونق فضای کسب و کار نیز بهره‌مند شود.
ربیعی توسعه ارتباطات میان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی را از یک سو و شکل گیری گفت‌و‌گو میان دولت و تشکل‌ها را لازمه حرکت در مسیر توسعه دانست و یادآور شد: توسعه و تقویت تشکل‌ها، موجب شکل گیری ارتباطات حرفه‌ای میان تشکل‌ها می‌شود.
وی با تاکید بر اصل سه جانبه گرایی گفت: نشستهای مشترک با نمایندگان تشکلهای کارگری باید تداوم یابد.
ربیعی به موضوع اشتغال و بیکاری در کشور نیز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اتاق‌های فکر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه‌های اشتغال، تعاون و… شکل گرفته که امیدواریم اتاق فکر روابط کار نیز به زودی راه اندازی شده و از ظرفیتهای نمایندگان تشکلهای کارگری در این بخش استفاده شود.
ربیعی خاطر نشان کرد: سیاستهای رفاهی از وظایف ما است و بنابراین در این مسیر نیز به همکاری و همدلی شرکای اجتماعی نیاز داریم.
اظهارات نمایندگان کارگری
علی اولیا بیگی رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور گفت: معتقدم امسال که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ نامگذاری شده است، دغدغه‌های رهبری باید مورد توجه قرار گیرد که امیدواریم با همدلی سایر شرکای اجتماعی بتوانیم گامهای موثری در این زمینه برداریم.
وی اظهار داشت: خوشبختانه در آخرین روزهای پایان سال ۹۲ شاهد این همدلی و هم افزایی در بحثتعیین دستمزد‌ها بودیم. عامه کارگران از دستمزد تعیین شده رضایت حداکثری دارند و آنچه که ما از کارگران شنیده‌ایم رضایتمندی است. بی‌تردید این موضوع حاصل تعامل و همدلی جناب عالی با سایر تشکلهای کارگری و کارفرمایی است.
غلامرضا عباسی دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران گفت: افزایش دستمزد‌ها نتیجه چانه زنه‌هایی بود که شرکای اجتماعی با یکدیگر داشتند و ما از نتیجه آنکه با درایت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وفاقی که میان تشکلهای کارگری و کارفرمایی وجود داشت، دفاع می‌کنیم.
وی افزود: هفته کارگر در پیش است از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست می‌کنیم که نماینده کارگران نیز در حضور مقام معظم رهبری سخنرانی داشته باشند.
ابوالفضل فتح اللهی عضو کانون انجمن صنفی کارگران ایران به عنوان دیگر نماینده تشکلهای کارگری به تشریح دیدگاه خود پرداخت و گفت: برگزاری جلسات سه جانبه گرایی زمینه ساز تفاهم و همدلی در نشست شورای عالی کارشد که این مسئله جای بسیار خوشحالی است.
آرش فراز دبیر مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور دیگر سخنران این نشست، گفت: حسن انتخاب معاون روابط کار از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی باعثهمدلی بیشتر میان تشکل‌ها شد.
وی افزود: در حوزه روابط کار درخواست داریم که تشکلهای صنفی بتوانند به جایگاه خود بازگردند. بنابراین لازم است این قالب بندی، پیرایش و مورد بازبینی قرارگیرد.
وی گفت: جامعه کارگری کشور می‌تواند در سطوح رفاه و تعاون و نیز حضور در این مجامع به نقش آفرینی بپردازد. لذا این ظرفیت باید به کارگرفته شود.
فراز افزود: یکی از موضوعاتی مهمی که جامعه کارگری با آن مواجه است بحثامنیت شغلی است. با توجه به خلایی که در این زمینه وجود دارد امیدواریم به این دغدغه کارگران نیز توجه شود.
محمد یاراحمدیان از مجمع عالی نمایندگان کارگری در این نشست گفت: موضوع بیمه شدگان یکی از محورهایی است که درخواست داریم نشستهایی نیز در این زمینه برگزار شود. همچنین بحثدیون دولت به تامین اجتماعی نیز از دغدغه‌های ما است که لازم است در این زمینه نیز تدابیری اندیشیده شود.
وی افزود: همچنین به دلیل آرامشی که در سازمان تامین اجتماعی بوجود آمده و دغدغه بیمه شدگان تامین اجتماعی کمتر شده، تشکر می‌کنیم.
فرامرز توفیقی مشاور مجمع نمایندگان کارگران کشور گفت: برای ارتباط بهره وری و مزد پیشنهاد می‌کنیم که کارگروه ویژه تشکیل شود.
وی افزود: ما نیز به نقش آفرینی تشکلهای کارگری اعتقاد داریم و در خواست می‌کنیم که کارگروههای مشترک با وزارت کار و صنعت و معدن تشکیل شود.
علی اصغر بیات رییس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی دیگر نماینده‌ای بود که دیدگاه خود را بیان کرد وگفت: افزایش ۲۵ درصدی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی در سال جاری اقدامی ارزشمند است و این در حالی است که هزینه‌های جاری هنوز بالا است و مستمری بگیران تامین اجتماعی نیز با هزینه‌ای بسیار بالای زندگی مواجه هستند.
رحمت الله‌پور موسی مسئول کانون شوراهای اسلامی کار استان خراسان رضوی بر اجرای ماده ۱۰ لایحه نوسازی و بازسازی صنایع تاکید کرد تا از این طریق نیروهایی که دارای ۲۵ سال سابقه کار هستند بتوانند بازنشسته شوند.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که داریم موضوع مراکز ملکی برای درمان بیمه شدگان است که امیدواریم با تدابیری که بکار گرفته می‌شود تکلیف مرکز ملکی درمانی نیز مشخص شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز