بازی رایانهای " پرواز دوران " وارد بازار گیم میشود
با موضوع سلحشوری خلبان شهید عباس دوران؛ بازی رایانهای " پرواز دوران " اردیبهشتماه وارد بازار گیم میشود.
بازی رایانهای " پرواز دوران " نخستین بازی شبیهساز نبرد هوایی(Combat Flight Simulator) است که اردیبهشتماه ۹۳ وارد بازار گیم کشور میشود.
به گزارش ایلنا؛ این بازی در شرکت رسانا شکوه کویر به تهیه کنندگی مرتضی دستخوار، مدیر پروژه عماد رحمانی و مدیر فنی مهدیار جهانگیری تولید شده و شرکت مدرن توزیع این بازی را عهدهدار است.
شورای صدور پروانه ساخت بنیاد ملی بازیهای رایانهای مجوز ساخت بازی رایانه ای " پرواز دوران " را با موضوع دفاع مقدس و سبک جنگ هواپیمایی صادر کرد.
این بازی روایتگر رشادتهای شهید " عباس دوران " است که بازیکن در نقش وی در تمامی ماموریتهای هوایی انجام شده شهید دوران از زمان آغاز جنگ تا شهادتش ایفای نقش میکند.
تجربه نبرد هوایی در مرزهای جنوبی، جزیره خارک، آبادان، کوهستانهای غرب، پاوه، جزیره مجنون، بصره، مسیر مرزی قصرشیرین تنها بخشی از تجربه پروازی این بازی محسوب میشود.
همچنین شبیه سازی انواع نبردهای هوا به زمین و هوا به هوا و ماموریتهای متنوعی نظیر جلوگیری از نفوذ دشمن، پشتیبانی از نیروهای خودی، محافظت از تاسیسات استراتژیک و شکستن حصارهای دشمنان بعثی از دیگر ویژگیهای بازی پرواز دوران به شمار میرود.
در این بازی برای حفظ خط داستانی از ۱۵ دقیقه روایت سینمایی Motion Illustrations استفاده شده است که بازیکن در خلال بازی با زندگی شهید دوران و نقش این شهید بزرگوار در حفظ مرزهای میهن در روزهای نخستین جنگ تحمیلی بیشتر آشنا میشود.
این بازی همچنین پیشتر عنوان بهترین بازینامه سومین جشنواره بازیهای رایانهای تهران را کسب کرد. رونمایی از بازی پرواز دوران با تایید خانواده شهید دوران در وب سایت این شهید قرار دارد.
داستان بازی: زمانی که صدام از فتح سه روزه تهران، سخن رانده و خلبانان نیروی هوایی ایران را بزدل خطاب میکند و به تمسخر سخن از این گفته میشود که اگر خلبانی ایرانی، بتواند به پنجاه مایلی بصره برسد حقوق یک سال افسران عراقی را خواهد داشت(!) و تنها ۱۵۰ دقیقه بعد نیروگاه بصره توسط خلبانی غیور بمباران میشود، قصه رشادت غیور مردی آغاز میشود که حضوراش در ده ها عملیات نفسگیر هوایی چنان آتش هراسی بر جان دشمنان انداخته بود که قلم را یارای توصیف نیست؛ داستان این بازی روایت رشادتهای بزرگ مردی است که در نهایت جان خود را برای کشورش تقدیم کرد.