تاکید وزیران ارتباطات ایران، الجزایر و بنگلادش بر توسعه همکاریهای مشترک
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در دو دیدار جداگانه با همتای الجزایری و بنگلادشی خود در حاشیه چهارمین اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی wsis + ۱۰ بر توسعه همکاری های دو جانبه به ویژه توسعه اطلاعات و فناوری ارتباطات تاکید کرد.
ایران توانمندی و آمادگی لازم برای تقویت همکاری های مورد نیاز الجزایر را داراست.
به گزارش ایلنا، محمود واعظی در دیدار با ˈ زهره دردرودی ˈوزیر پست، ارتباطات و فناوری الجزایر گسترش همکاری های دو کشور را باتوجه به وجود اشتراکات دینی دارای افق خوبی دانست و تاکید کرد: تبادل ایده ها سبب می شود تا بستر و فضای مناسبی برای گسترش همکاریهای دو جانبه در ابعاد مختلف ایجاد شود.
وی همچنین اعلام کرد: ایران توانمندی و آمادگی لازم برای تقویت همکاری های مورد نیاز الجزایر را داراست.
در این دیدار همچنین دو طرف در مورد برخی نگرانی های مشترک در حوزه آی سی تی مانند نحوه مدیریت اینترنت گفت و گو کردند و خواستار تشریک مساعی بیشتر برای رفع چالش های این حوزه شدند.
علاوه براین وزیران دو کشور ایران و الجزایر راهکارهای توسعه روابط بر مبنای گسترش ساختارها و فناوری های پیشرفته را مورد توجه و گفت و گو قرار دادند.
*** دیدار با وزیر مخابرات بنگلادش
وزیر ارتباطات ایران همچنین با عبدالطیف صدیق sidditue همتای بنگلادشی خود دیدار و گفت و کرد.
واعظی در این دیدار ضمن اشاره به همکاریهای خوب دو کشور در زمینه های مختلف تصریح کرد این همکاریهای از روند رو به رشدی برخوردار بوده است.
وزیر ارتباطات ایران دراین دیدار با تاکید براینکه سیاست دولت یازدهم توسعه روابط با دیگر کشورها به ویژه کشورهای مسلمان است.
وی تصریح کرد: ایران از توسعه روابط دو جانبه و تبادل دانش و تجربه دو کشور استقبال می کند.
وزیر ارتباطات بنگلادش نیز دراین دیدار بر توسعه روابط دو کشور تاکید کرد و گفت: ایران موفقیت های زیادی در فناوری ها به ویژه آی سی تی داشته است و بنگلادش خواستاراستفاده از دانش و تجارب ایران در این حوزه است.
صدیق افزود: دولت بنگلادش بر استفاده از فناوری های ارتباطی تاکید دارد و چشم اندازهای خوبی در این زمینه ارائه کرده است.
چهارمین اجلاس جامعه اطلاعاتی wsis + ۱۰ از روز دوشنبه هفته جاری با حضور بیش از ۱۰۰ وزیر فناوری ارتباطات و مسوولان ارشد کشورهای عضو این جامعه در ژنو آغاز و درحال برگزاری است.
اجلاس سران جامعه اطلاعاتی یا wsis در سالهای ۲۰۰۵،۲۰۰۳ در ژنو و تونس با اعلام اهداف دهگانه و خطوط عمل یازده گانه موجودیت جامعه اطلاعاتی را رسمیت بخشید و از همه کشورهای عضو خواست تا توسعه آی سی تی را به منظور دسترسی به اطلاعات مورد اهتمام قرار دهند.