خبرگزاری کار ایران

رییس سازمان هواپیمایی اعلام کرد؛

کاهش سوانح هوایی به دلیل ممنوعیت پرواز برخی از هواپیماها

کاهش سوانح هوایی به دلیل ممنوعیت پرواز برخی از هواپیماها
کد خبر : ۱۶۴۲۷۹

شاید آزادسازی نرخ بلیت‌ها باعثکنترل افزایش قیمت‌ها شود افزایش قیمتی که به طور طبیعی اتفاق می‌افتد با آزادسازی نرخ‌ها تا حد زیادی کنترل شود.

معمولا آزادسازی نرخ بلیت هواپیماها منجر به رقابت بیشتر می‌شود؛ به طوری که در کشورهای دیگر دنیا آزادسازی با این هدف صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا جهانگیریان رئیس سازمان هواپیمایی کشور در یک نشست خبری در خصوص آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما اظها رداشت: باید بحثآزادسازی نرخ بلیت هواپیما را از افزایش قیمت جدا کرد چون براساس ماده ۱۶۱ قانون پنجم توسعه وزارت راه و شهرسازی موظف است برای برنامه ریزی و اجرای آزادسازی نرخ بلیت حمل و نقل هوایی اقدام کند.

وی افزود: ‌ معمولا آزادسازی نرخ بلیت هواپیماها منجر به رقابت بیشتر می‌شود؛ به طوری که در کشورهای دیگر دنیا آزادسازی با این هدف صورت می‌گیرد.

جهانگیریان با بیان این مطلب که آزاد سازی تا شهریور صورت خواهد گرفت ادامه داد: همه تلاش خود را خواهیم کرد که این اتفاق موجب کنترل افزابش قبمت بلیت شود همچنین پیش بینی ها این است که افزایش قیمت به صورت طبیعی وچو د داشته باشد اما نرخ آزاد سازی موجب کنترل افزایش قیمت شود.

وی افزود: افزایش هزینه ها محاسبه شده که آنرا کنترل خواهیم کرد که نرخها از میزان تورم بالاتر نرود.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان این‌که افزایش قیمت حامل‌های انرژی، ارز و نرخ تورم باعثافزایش قیمت شاخه‌ای از خدمات می‌شود، تصریح کرد: ‌ شاید آزادسازی نرخ بلیت‌ها باعثکنترل افزایش قیمت‌ها شود افزایش قیمتی که به طور طبیعی اتفاق می‌افتد با آزادسازی نرخ‌ها تا حد زیادی کنترل شود..

رییس سازمان هواپیمایی گفت: از آبان سال ۹۱ که آخرین افزایش قیمت‌ها اتفاق افتاد تا سال ۹۳ هزینه تمام شده حمل و نقل هوایی افزایش داشته است ولی با محاسبه افزایش هزینه‌ها و کنترل لازم در آزادسازی نرخ، وضعیت را کنترل می‌کنیم که از این حد بالاتر نرود و نرخ‌ها کمتر از میزان تورم باشد.

جهانگیریان در خصوص کاهش سوانح هوایی اخیر افزود: برخی از این اقدامات به تمهیداتی که سازمان هواپیمایی به عنوان یک نهاد حاکمیتی و دولتی انجام داده است برمی گردد و همچنین شرکتهای فرودگاه ها در کاهش آن بی تاثیر نبوده است

وی ادامه داد: کاهش سواانح هواپیمایی از دو سال قبل صورت گرفته است که نه تنها بنده بلکه همکاران قبل از من در آن نقش داشته اند.

وی با بیان اقدامات انجام شده دراین راستا اذعان داشت: در این مدت پرواز بعضی تایپ های هواپیمایی که سوانح بیشتری داشتند ممنوع شده است همچنین نظارتهای شدید تری بر روی نیروی انسانی، ناوگان، ‌ تجهیزات زیر بنایی اعمال میشود.

رئیس سازمان هواپیمایی ادامه داد: با وجود تحریمهایی که صنعت را در تنگنا قرا رداده است توانستیم موفق به کاهش سوانح هواپیمایی در دو سال اخیر شویم.

جهانگیریان در خصوص خط پرواز ایران آمریکا گفت: راه اندازی این پرواز با هدف راحتی ایرانیان مقیم امریکا و کانادا انجام خواهد شد و آنچه که از نظر فنی به عهده سازمان هواپیمایی بوده است انجام شده است و آنچه که باید به وسیله موافقات سیاسی صورت گیرد از طرف وزارت امور خارجه درحال پیگیری است.

رئیس سازمانهواپیمایی در خصوص کاهش تاخیرات هواپیمایی گفت: ما نیز از اینکه نتوانیم خدمات مناسب در اختیار مسافر بگذاریم نگران هستیم در بسیاری از موارد نیز موفق به جلوگیری از گسترش تاخیرات شده ایم

وی با اشاره به رکورد کاهش تاخیرات در نوروز ۹۳ افزود: درایام نوروز که ۵۰درصد حجم مسافران افزایش پیدا می کند در بعضی فرودگاهها رکورد پرواز شکسته شد.

جهانگیریان سهم تاخیرات هوایی را به عوامل مختلقی مرتبط دانست اقرود عوامل فرودگاهی فنی، مدیریتی، نیروی انسانی و شرایط آب و هوایی همگی در این مسئله تاثیر گذار هستند

رئیس سازمان هواپیمیی کشور در خصوص بنرامه سازمان برای توسعه صنعت گفت شاخص های عملکردی حمل ونقل هوایی در کشور ما نسبت به انچه که باید باشد پایین تر است و علت اصلی آن بحثتحریمها است

جهانگیریان حمل و نقل هوایی را به سه عامل مرتبط دانست و افزود: زیر ساختها، ناوگان، نیروی انسانی سه عاملی هستند که در این حوزه نقش بسزایی دارند

وی تصریح کرد در حال حاضر د ربحثنیروی انسانی کمبودی وجودندارد و حتی متخصصان این حوزه به کشورهای دیگر صادر می شود اما در دو عامل دیگر کمبودهایی وجود دارد به خصوص د ربحثناوگان که به کشورهای دیگر وابسته هستیم

جهانگیریان تعداد فرودگاهها رادر کشور مناسب اعلام کردو ادامه داد: در حال حاضر شصت فرودگاه رسمی مسافری وتعدادی فرودگاه موقتی در کشور وجود دارد که آمادگی جابجایی ۷۵ میلیون نفر در سال را دارند

رئیس سازمان هواپیمایی با بیان این مطلب که تنها از یک سوم این ظرفیت استفاده می شود افزود: در سال ۹۲ تعداد مسافر جابجا شده ۲۵ میلیون نفر بوده است که دلیل کمبود ناوگان درکشور از حداقل ظرفیت فرودگاههای کشور استفاده نمی شود

وی در خصوص تعداد ناوگان موجود در کشور گفت: ۲۵۰هواپیما در کشور ثبت شده است که ۱۵۰فروند فعال هستند و مابقی به دلیل فرسودگی و کمبود قطعات زمینگیر شده اند

جهانگیریان در خصوص برنامه هواپیمایی برای تکمیل زیر ساختها گفت: بزرگترین پروژه زیر ساختی کشور در حال حاضر فرودگاه امام خمینی است که درحال حاضر با داشتن ظرفیت جابجایی ۲۰ میلیون مسافر در سال تنها ۵ میلیون مسافر جابجا می کند.

وی در باره تجهیز ناوگان کشور نیز اذعان داشت: سعی کردیم با تامین سرمایه از صندوق سرمایه ملی تسهیلاتی را برای ناوگان کشور تامین کنیم همچنین موافقت تخصیص ۵۰۰ میلیون دلار از این صندوق به ناوگان کشور تصویب شده است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشور با اشاره به افزایش ۲۰درصدی ناوگان هواپیمایی گفت: با سرمایه ای که قرار است به ناوگان تخصیص داده شود همچنین تسهیل واردات در طی ماههای آینده امیدواریم تعداد خوبی ناوگان را وارد کشور کنیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز