کارگاه آموزشی ITU با موضوع نسل ۴ تلفن همراه آغاز بکار کرد
سرویسهای نسل چهارم تلفن همراه، اقتصاد را عمیقاً تحت تأثیر خود قرار داده است. گر چه این سرویس ها با تأخیر وارد ایران می شود، ولی امیدواریم با راه اندازی سرویس های پایدار و بدون قطعی و استفاده از تجربیات کشورهای دیگر و در ادامه با بومی سازی این سرویس ها بتوانیم از مزایای آن به نحو مطلوب استفاده کنیم.
کارگاه منطقهای آموزش نسل چهارم تلفن همراه، صبح امروز به میزبانی همراه اول آغاز بکار کرد.
به گزارش ایلنا، صبح امروز دوشنبه ۱۸ آذرماه، مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی اتحادیه بین المللی مخابرات(ITU) با موضوع نسل چهارم تلفن همراه، به میزبانی اپراتور اول تلفن همراه کشور در هتل پارسیان اوین تهران برگزار شد.
در این مراسم حسنی فرد رئیس دانشکده مخابرات و مسؤول نود ITU در ایران، با بیان اینکه در سال ۲۰۰۷ میلادی مجوز مرکز آموزش منطقهای ITU در ایران صادر شده است، اظهار داشت: ۷ سال است که با همکاری و هماهنگی ITU دوره های آموزشی برگزار می کنیم که در این سال ها ۷ دوره حضوری و ۵ دوره مجازی برگزار شده است.
شرافت مشاور و نماینده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز طی سخنانی ضمن تشکر از برگزاری این کارگاه آموزشی توسط همراهاول و بخش منطقهای ITU گفت: شخص وزیر از بنده خواستند که از سوی ایشان در این مراسم حضور یابم.
وی افزود: سرویس های نسل چهارم تلفن همراه، اقتصاد را عمیقاً تحت تأثیر خود قرار داده است. گر چه این سرویس ها با تأخیر وارد ایران می شود، ولی امیدواریم با راه اندازی سرویس های پایدار و بدون قطعی و استفاده از تجربیات کشورهای دیگر و در ادامه با بومی سازی این سرویس ها بتوانیم از مزایای آن به نحو مطلوب استفاده کنیم.
سمیر شارما نماینده اتحادیه بین المللی مخابرات نیز سخنران بعدی افتتاحیه بود. شارما ضمن قدردانی از اپراتور اول برای میزبانی این کارگاه بین المللی اظهار داشت: این کارگاه آموزشی بصورت منطقه ای با حضور نمایندگانی از کشورهای ایران، پاکستان، هند، کره جنوبی، تونس، آذربایجان، اندونزی و بوتان برگزار می شود و امیدواریم دستاوردهای خوبی برای منطقه داشته باشد.
دکتر نیکوفر قائم مقام مدیرعامل همراه اول نیز در مراسم افتتاحیه طی سخنانی با اشاره به عقب افتادگی کشور در استفاده از باند وسیع اظهار داشت: بیش از ۱۹ سال است که نسل ۲ تلفن همراه در کشور راه اندازی شده است؛ در آن موقع ایران سی و پنجمین کشور جهان و دومین کشور منطقه بود که از این تکنولوژی استفاده می کرد.
نیکوفر افزود: همزمان با راه اندازی نسل سوم تلفن همراه توسط رایتل، ایران یکصد و هشتاد و ششمین کشور در جهان و چهاردهمین کشور منطقه بود و هم اکنون در پایان سال ۲۰۱۳ میلادی اگر نسل چهارم در کشور ارائه شود، ایران نود و پنجمین کشور جهان و نهمین کشور منطقه خواهد بود که از این فناوری بهره می برد.
وی با اشاره به اینکه شبکه نسل دوم تلفن همراه همچنان سرمایه ارزشمندی برای آینده محسوب می شود گفت: تعداد مشترکین نسل ۲ در کشورهای در حال توسعه رو به کاهش است.
در ادامه مراسم کارگاه های آموزشی با موضوع نسل چهارم تلفن همراه آغاز شد که طی سه روز تا روز چهارشنبه ۲۰ آذرماه ادامه خواهد داشت.