خبرگزاری کار ایران

جهانگیری:

تحقیر بخش خصوصی به معنای تقویت کردن شرکتهای خارجی است

تحقیر بخش خصوصی به معنای تقویت کردن شرکتهای خارجی است
کد خبر : ۲۴۹۷۸۷

در سال ۵۷ حدود ۵۰ الی ۶۰ هزار مونتاژ کامل خودرو در کشور صورت می گرفت که این رقم در دوران دفاع مقدس به ۱۲ هزار دستگاه رسید و در یکسال اخیر با تلاش و همت وزارت صنعت، گفته می‌شود که در ۱۰ ماهه سال ۹۳ بیش از ۷۰ درصد میزان تولید نسبت به ۱۰ ماهه سال گذشته رشد داشته است.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تحقیر بخش خصوصی یعنی تقویت کردن شرکتهای خارجی و در مقابل تقویت بخش خصوصی کشور به معنای تقویت اشتغال، تولید، اقتصاد و اقتدار ایران است.

به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری صبح امروز(شنبه) در مراسم افتتاح خط تولید اتوبوس های شهری(بی‌آرتی) یکی از مولفه های اصلی اقتدار را، قدرت اقتصادی دانست و افزود: برای اینکه اقتدار اقتصادی محقق شود باید از توان داخلی حمایت کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه ایران کشوری است که از امتیازات ویژه ای هم به لحاظ جغرافیایی و هم به لحاظ منابع طبیعی برخوردار است، اظهار داشت: در کنار این مزایا، نیروی انسانی و تجربه صنعتی ایران موضوعی است که نباید از آن غافل شویم و این که امروز شاهد تولید اتوبوس هستیم مایه‌ی خرسندی است.

وی ادامه داد: با توانمندی امروز ایران در بخش صنعت، بسیاری از رشته‌های صنعتی و از جمله تولید اتوبوس می تواند در کشور فعال شود اما متاسفانه تاکنون آنطور که باید به صنعت خودروسازی کشور توجه نشده که البته یکی از موانع پیش روی آن محدودیتهای خارجی است.

جهانگیری با قدردانی از تلاشهای دست اندرکاران وزارت صنعت خاطرنشان کرد: در سال ۵۷ حدود ۵۰ الی ۶۰ هزار مونتاژ کامل خودرو در کشور صورت می گرفت که این رقم در دوران دفاع مقدس به ۱۲ هزار دستگاه رسید و در یکسال اخیر با تلاش و همت وزارت صنعت، گفته می‌شود که در ۱۰ ماهه سال ۹۳ بیش از ۷۰ درصد میزان تولید نسبت به ۱۰ ماهه سال گذشته رشد داشته است.

معاون اول رییس جمهور افزود: این پیشرفت به این معناست که صنعت کشور از پتانسیل و ظرفیت خوبی برای توسعه برخوردار است و اگر مردم در این زمینه آگاهی پیدا کنند و بدانند که این تلاشها منجر به رشد صنعت کشور می شود بیش از پیش دولت را حمایت خواهند کرد.

جهانگیری تصریح کرد: کسانی که سنشان از ما بیشتر است تعریف می کنند که در گذشته اگر به کسی گفته می شد کالای ژاپنی بخرد، آن شخص می گفت این قدر بدبخت نشده ام که کالای ژاپنی بخرم اما مردم ژاپن تحمل کردند و با تلاش و پشت کار به نقطه ای رسیدند که امروز کالای ژاپنی از بهترین کیفیت‌ها برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی از استانهایی است که صنعت آن بوسیله بخش خصوصی شکل گرفته است، گفت: برخی شهرها همانند تبریز و مشهد از نظر حضور بخش خصوصی دارای ظرفیت‌های ویژه ای هستند و می توانند کارهای بزرگ انجام دهند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به افتتاح خط تولید اتوبوس های شهری تبریز گفت: امیدوارم وزارت صنعت ومعدن با ارایه تسهیلات به خریداران این اتوبوسها، زمینه اتصال چرخه تولید و مصرف در این رشته صنعتی را فراهم نماید.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز