مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد:
ساده سازی و تسهیل در برقراری ارتباطات اولویت اصلی طرح هم کد سازی
در دولت تدبیر و امید و تنها در یک سال، ۲۷ استان باقیمانده با موفقیت و کمترین تغییرات در نامبرینگ مشترکین هم کد شدند که یک نمایش عظیم از همکاری، همدلی و همراهی همه دست اندرکاران طرح بود.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با بیان اینکه طرح هم کدسازی تلفن ثابت یکی از مطالبات مردم بود، گفت: با اجرای این طرح توسعه کشور معطل نامبرینگ نخواهد شد.
به گزارش ایلنا، محمود خسروی در مراسم پایان هم کدسازی تلفن ثابت در سراسر کشور، افزود: در دولت تدبیر و امید و تنها در یک سال، ۲۷ استان باقیمانده با موفقیت و کمترین تغییرات در نامبرینگ مشترکین هم کد شدند که یک نمایش عظیم از همکاری، همدلی و همراهی همه دست اندرکاران طرح بود.
وی ادامه داد: یکی شدن کدها در استانها و دیگری تاثیر مستقیم در هزینه مردم که در نهایت منجر به پیاده سازی مفهوم عدالت در شبکه می شود از مهمترین دستاوردهای این طرح است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: ارتقا کیفیت سرویس های ارایه شده به مشتریان، همخوانی و هماهنگی با ویژگی ها و ساختار شبکه مخابراتی، ارایه الگوی مناسب موجود آدرس دهی و شناسایی مبدا و مقصد یک ارتباط از مسایل مهم در این طرح است.
خسروی استفاده بهینه از منابع ملی نامبرینگ، برقراری عدالت ارتباطی، استفاده بهینه از تجهیزات سوئیچینگ و کنترل و عدم تغییر در شماره های واگذار شده به کاربران در یک دوره زمانی نسبتاً طولانی را از مزایای این طرح عنوان کرد.
کاظم ابراهیمی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران نیز گفت: تغییر در حداقل زمان ممکن و سهولت در امر شماره گیری از ویژگی های انجام این طرح است.
وی توسعه عدالت اجتماعی، ساده سازی و تسهیل در برقراری ارتباطات تلفن و تعدیل هزینه های مشترکین در برقراری ارتباطات شهری و بین شهری را به عنوان اولویت های این طرح برشمرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران حذف کد در ارتباطات درون شهری و روستاها، هشت رقمی شدن شماره تلفن ثابت، اختصاص یک شماره منحصر به فرد برای یک مشترک، جلوگیری از تداخل در فایل های صورت حساب و نمایشگر شماره ها و پیش بینی سرویس های آینده را از ویژگی های اجرای این طرح عنوان کرد.