سیروس مقدم:
در مدینه به مسائل زنان توجه کردیم
توجه به مسائل زنان و اشتغال از اهداف جدی سریال مدینه بود و برای ساخت مدینه زحمات زیادی کشیده شده و از آنجا که متنی قوی داشت، توانستیم کاری ارزشمند ارائه کنیم.
مراسم تقدیر از برترینهای صدا و سیما در تابستان و رمضان سال ۹۳ شب گذشته در حالی برگزار شد که سریال مدینه و برنامه خندوانه به عنوان برترین برنامه معرفی شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا رامید جوان تهیه کننده و مجری برنامه «خندوانه» بعد از دریافت جایزه خود به نقش خنده در زندگی فردی و اجتماعی اشاره کرد و از حاضران خواست تا موضوع خندیدن را جدی بگیرند.
رامبد جوان با اشاره به ایده اولیه شکل گیری این برنامه گفت: «خندوانه» بر اساس تحقیقات وسیع کلینیکی نگاشته شد و پشتوانه آن بیش از ۲۰۰۰ مقاله روانشناسی، جامعهشناسی، بیولوژیک و غیره است.
وی با اشاره به اهمیت خندیدن در زندگی اضافه کرد: خندیدن را در زندگی خود، خانواده و جامعه پیرامون جدی بگیرید چرا که اثرات آن کاملا مشهود است.
وی ادامه داد: نتیجه تحقیقات و پژوهشهایی که منجر به ساخت برنامه «خندوانه» شد، در اختیار عموم مردم قرار دهد.
سیروس مقدم کار گردان سریال مدینه نیز بعد از دریافت لوح تقدیر خود گفت: مجموعه «مدینه» را پختهترین و عمیقترین کار با محوریت زن میدانم
وی ادامه داد: «مدینه» قصهای جذاب و پرکشش داشت و در تولید آن تلاش کرد، مباحثخانواده را به بهترین شیوه به بیننده ارائه نماید.
وی امید، توجه به مسائل زنان و اشتغال را از دیگر اهداف این مجموعه دانست و اضافه کرد: برای ساخت مدینه زحمات زیادی کشیده شده و از آنجا که متنی قوی داشت، توانستیم کاری ارزشمند ارائه کنیم.
کارگردان سریال مدینه با قدردانی از مسئولان سیما افزود: در مسیر سخت و دشوار ساخت این سریال پشتیبانی معاون سیما و مدیر شبکه راه را برای ما آسان کرد و توانستیم از این امتحان رو سفید بیرون آییم.
حاج مرتضی طاهری از مداحان اهل بیت(ع) دنیز با تجلیل از سریالهای ماه مبارک رمضان با اشاره به مجموعه تلویزیونی «مدینه» گفت: در این سریال حجاب چادر مایه عزت زن مسلمان بود.
وی ادامه داد: سالها زنان فیلمهای ما در نقشهای کوچک و بعضا پیر چادر سر میکردند در حالی که در این سریال، مدینه زنی با قدرتمند بود که بارها از صفر شروع کرد و توانست خانوادهاش را از تنگناهای زندگی نجات دهد.
وی توجه به مقوله ربا را از دیگر ویژگیهای برجسته سریالهای ماه رمضان توصیف کرد و افزود: امروز مساله ربا یکی از مشکلات مبتلا به در جامعه ماست و سریالهایی از این نوع میتواند آگاهی بخش خانوادهها باشد.
توجه به نکات مهم اسلامی از تذکراتی بود که طاهری به برنامه سازان داد و گفت: گاهی در رسانه شاهد پخش دعاهایی هستیم که قرائت کننده آن هیچ گونه تخصصی در خواندن ندارند. گاه باید دعا با عظمت خوانده شود، گاه باید به حزن و اندوه دعا در قرائت توجه شود، اینها نکات ریزی است که باید به آن توجه شود.