در جلسه هیات دولت به ریاست روحانی؛
گزارش برنامه سه ساله اصلاح نظام اداری به هیات وزیران ارائه شد
«مهندسی نقش و ساختار دولت»، «توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری»، «خدمات عمومی در فضای رقابتی»، «مدیریت سرمایه انسانی»، «فناوریهای مدیریتی»، «توسعه فرهنگ سازمانی»، «صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری» و «نظارت و ارزیابی» از محورهای عمده برنامه سهساله اصلاح نظام اداری است.
گزارش برنامه سهساله اصلاح نظام اداری در جلسه امروز(چهارشنبه) هیأت دولت که به رییس جمهور و با حضور وزرا و معاونان رییس جمهور برگزار شد، ارائه شد.
به گزارش ایلنا، در ابتدای جلسه، کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک، گزارش برنامه سهساله اصلاح نظام اداری را به هیات وزیران ارایه داد. براساس این برنامه، در اجرای سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری و اجرای نقشه راه اصلاح نظام اداری، اقدامات دولت تدبیر و امید در سه سال آینده معین شده است.
«مهندسی نقش و ساختار دولت»، «توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری»، «خدمات عمومی در فضای رقابتی»، «مدیریت سرمایه انسانی»، «فناوریهای مدیریتی»، «توسعه فرهنگ سازمانی»، «صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری» و «نظارت و ارزیابی» از محورهای عمده این برنامه است.
برنامه سه ساله اصلاح نظام اداری اهداف زیر را دنبال میکند:
- توسعه مشارکت مردم و واگذاری کار مردم به خود آنان
- ایجاد زمینه برای توسعه فعالیت سازمانهای مردم نهاد، بخش خصوصی و تعاونیها و رفع پیچ و خمهای اداری از پیش پای آنها
- تبدیل دولت به دولتی کارآ و اثربخش و متعهد به آرمانها و متکی به اعتماد مردم
- چابکسازی دولت
- توسعه دولت الکترونیک و پرهیز از مراجعه حضوری مردم به دستگاههای اجرایی، تسریع در انجام کارها و ارایه خدمت بیمنت به مردم
- پاسخگویی به مردم و حفظ کرامت و عزت آنان
- توسعه فرهنگ خدمتگزاری
- تقویت امید و انجام امور بر مبنای تدبیر
در ادامه، اعضای دولت پس از بحثو تبادلنظر در خصوص مهمترین مسایل کشور، تعدادی از پیشنهادهای دستگاههای اجرایی را به تصویب رساندند.
با تصویب دولت، برای جبران خسارت آسیبدیدگان ناشی از سیل در استانهای مازندران، گیلان و لرستان به ترتیب مبلغ ۱۰۱ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت به مناطق روستایی در استان مازندران، مبلغ ۵۲۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال در اختیار استانداری گیلان و مبلغ ۲۰۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال به استان لرستان اختصاص یافت.
هیأت وزیران همچنین مبلغ ۲۵ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل آشیانه بالگرد امداد و نجات سنندج جهت مقابله و آمادگی در برابر حوادثاحتمالی در اختیار استان کردستان قرار داد.
دولت به منظور جبران خسارات ناشی از حوادثغیرمترقبه در مناطق مختلف کشور، مبلغ ۵۰ میلیارد ریال به استان چهارمحال و بختیاری، مبلغ ۱۴۰ میلیارد و ۸۰ میلیون ریال به استان خوزستان، مبلغ ۲ میلیارد ریال به استان خراسان شمالی(برای بازسازی مسجد جامع شهرستان فاروج خسارت دیده ناشی از آتشسوزی) و مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال به وزارت راه و شهرسازی(بابت مرمت و بازسازی پلهای بزرگ روستایی خسارت دیده) اختصاص داد.