خبرگزاری کار ایران

عضو شورای مشورتی توسعه استان‌های کشور:

دولت روحانی برای ساختن آمده است نه برای ماندن

دولت روحانی برای ساختن آمده است نه برای ماندن
کد خبر : ۱۸۵۱۰۴

در دولت گذشته با ساخت نمودار و آمار در برخی از حوزه‌ها به رشد بادکنکی رسیده بودیم که این رشد بادکنکی باعثایجاد تورم می‌شد.

عضو شورای مشوراتی توسعه استان‌های کشور با بیان این مطلب که دولت روحانی برای ساختن آمده است نه برای ماندن و دل نکندن از صندلی ها و میز‌ها افزود: متاسفانه در دولت قبل رشد و توسعه را با یکدیگر اشتباه می‌گرفتند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، جواد جمشیدی ادامه داد: در دولت گذشته با ساخت نمودار و آمار در برخی از حوزه‌ها به رشد بادکنکی رسیده بودیم که این رشد بادکنکی باعثایجاد تورم می‌شد.

وی با بیان این مطلب که در دولت گذشته مسیری که دنبال می‌شد به توسعه ختم نمی‌شد، افزود: هدف از تشکیل شورای مشورتی توسعه استان‌های کشور، دنبال کردن علمی بحثتوسعه کشور است.

جمشیدی با اشاره به سخنان رییس جمهور، مبنی بر طی شدن یک چهارم از عمر دولت یازدهم و لزوم بررسی تحقق یا عدم تحقق وعده‌های دولت در حوزه‌های مختلف گفت: قبل از اینکه فضای امروز کشور راتحلیل کنیم باید فضای سال ۹۱ را بازنگری کنیم.

عضو شورای مشورتی توسعه استان‌های کشور فضای کشور را در دوران قبل فضایی آکنده از عوام فریبی، تزویر و ریا، سرشار از تهدیدهای خارجی و علاقمند به گداپروری دانست و افزود: متاسفانه پیش از این تحت عناوین فریبنده، زیبا و مقدسی چون عدالت و مهرورزی فضای بسیار سنگینی را در کشور حاکم کرده بودند.

جمشیدی ادامه داد: اما خوشبختانه پس از پیروزی دکتر روحانی با کلید تدبیر، قفل ناامیدی‌ها شکسته شد، تهدیدهای خارجی در حال تبدیل شدن به فرصت است، عوام فریبی رنگ باخت وامید در جامعه رواج پیدا کرد.

وی این اتفاقات مثبت را پیامدهای پیروزی تفکر معقولانه و اعتدالی دکتر روحانی دانست و افزود: استان فارس نیز در گذشته متاثر از فضای تعقیب و گریز و امنیتی مورد نظر دولت قبل بود و تغییراین فضا سخت و دشوار بود.

جمشیدی افزود: خاطرمان باشد قبل از انتخابات ۹۲ خیلی از آدم‌های کنونی ممنوع تصویر، ممنوع قلم و در تصور خیلی‌ها گناهکار بودند و هر کس قلم نقد در دست داشت، ممنوع تصویر و ممنوع صوت بود.

وی با تاکید بر این نکته که استان فارس یکی از سیاسی‌ترین استان‌های کشور است، افزود: ولی اکنون در این استان گروه‌ها، تشکل‌ها و احزاب مختلف در چارچوب قانون، جلسات و می‌تینگ‌های خود را در فضایی نقادانه برگزار می‌کنند.

عضو شورای مشورتی توسعه استان‌های کشور، متن بازگشتن مدیران با تجربه و ریش سفیدان به حاشیه رفته و به حاشیه نرفتن مدیران لایقی که در متن بودند را یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای دولت یازدهم دانست و افزود: نقش استاندار فارس در ایجاد چنین فضایی در این استان، غیر قابل انکار است.

جمشیدی با اشاره به این موضوع که استاندار فارس براساس اتفاق رشد نکرده و از پایین‌ترین سطح وزارت کشور یعنی بخشداری، فرمانداری، معاونت سیاسی و استانداری و براساس لیاقت رشد کرده و با تسلط کامل کرسی استانداری فارس را تحویل گرفت، افزود: عملکرد وی تفاوت بین یک مدیر با تجربه و کسی که برای کسب اولین تجربه‌اش به استانداری فارس فرستاده می‌شود را نشان می‌دهد.

وی به گزینه‌های مختلف مطرح شده برای تصدی استانداری فارس اشاره کرد و افزود: در میان نام‌های مطرح شده برای این مسئولیت نام‌های بزرگ و مدیران توانمندی دیده می‌شد، ولی با توجه به روحیه اعتدالی و شخصیت مطلوب دکتر احمدی، دولت یازدهم یکی از بهترین انتخاب‌هایش را با در نظر گرفتن شرایط خاص استان فارس انجام داد تا مدیری به فارس بیاید که یکی از فاکتورهای مثبت او داشتن گوش شنوا برای نقد است.

جمشیدی یکی دیگر از فاکتورهای مثبت دولت یازدهم را انتخاب مدیران بر اساس لیاقت و شایستگی دانست و افزود: روحانی ثابت کرد که می‌شود دولت را دوره‌ای اداره نکرد، بلکه بااستفاده از توان تمامی گروه‌ها و تشکل‌های سیاسی می‌توان کشور را به سمتی برد که دست مردم جلو دولت دراز نباشد و اکثریت ثروت جامعه در دست اقلیتی خاص نباشد.

وی چنین فضایی را نظیر فضای حاکم در دوران دفاع مقدس دانست و افزود: در آن دوران هم هیچکس به این فکر نمی‌کرد که گرایش‌ها چگونه است. بلکه همه با تاسی از فرمابش امام خمینی(ره) در خصوص وحدت کلمه به دنبال پیروزی کشور و انقلاب در تمام جبهه‌ها بودند.

جمشیدی با تاکید بر این نکته که در شرایط کنونی مملکت نیاز به آرامش دارد افزود: مردم باید لذت زندگی کردن در کشوری که سرشار از موهبت‌های الهی است و در چارچوب یکی از متعالی‌ترین نظام‌های سیاسی دنیا اداره می‌شود را در ثانیه ثانیه زندگی خود احساس و لمس کنند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز