توصیهی یک کارشناس ارشد آموزش و ارتقاء سلامت خوزستان برای مقابله با کرونا ویروس/ تنها راه شکست این بیماری، بسیج همگانی است
یک کارشناس ارشد آموزش و ارتقاء سلامت در خوزستان از مردم دعوت نموده تا جهت مقابله با کرونا ویروس متحد شوند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، احمد جلالی میگوید: در این روزهای سخت که بیماری کرونا جان همه انسانهای کره زمین را مورد تهدید قرار داده است، همه نهادهای دولتی و غیردولتی بهنوعی در تلاش برای از بین بردن و شکست این ویروس منحوس و مهمان ناخوانده هستند ولی تاکنون بااینهمه تلاشها و بسیج نیروها و امکانات در برخی از استانها ازجمله استان خوزستان، روزانه بر شمار افراد مبتلا و مرگ برخی عزیزان افزوده میشود.
شاید این سؤال در ذهن خیلیها خطور کرده که مسئولیت اصلی از بین بردن و مبارزه با این بیماری کیست؟ و بر عهده کدام سازمان یا نهاد است؟
در گپهای روزمره خیلی از ما، صحبت از کنترل این بیماری در کشورهایی مِنجمله چین و کره جنوبی میشود.
"چگونه این کشورها توانستند این بیماری را کنترل کنند؟"
واقعیت امر این است که این ویروس کنترل نخواهد شد مگر اینکه همه اقشار جامعه احساس مسئولیت کنند و تکتکِ افراد خود را در قبال کنترل این بیماری مسئول بدانند.
مردم کشورهای چین و کره جنوبی این واقعیت را پذیرفتند و خطر را درک کردند، بطوریکه روزها خیابانهای شهرهای آنان خالی از رهگذر بود تا توانستند زنجیره انتقال را بشکنند و بر این بیماری غلبه کنند.
دین مبین اسلام، همهی ما را در قبال جامعه مسئول میداند. «کلکمْ راعٍ، وَ کلکمْ مَسْؤُولٌ عَنْ رَعِیتِهِ.» هر فردی هم در مورد خود و هم رعیت خودش، مسئول است.
هیچکس نگوید که چرا دیگران این کار را نمیکنند؟ اقدام نکردن و صحیح عمل نکردن کسی، برای من و شما حجت نمیشود که ما هم رها کنیم؛ نه، ما باید آنچه را که صحیح میدانیم، عمل بکنیم؛ ولو دیگری انجام ندهد.
در خصوص این بیماری و در این شرایط سخت که سلامت همه در خطر است، ما از کوچک و بزرگ، در هر جایگاهی که باشیم باید در امر انجام و رعایت اصول پیشگیری و کنترل این بیماری قدم برداریم.
تنها راه شکست این بیماری بسیج همگانی است. نگذاریم افراد بیمسئولیت جان و سلامت ما را به خطر بیندازند. نگذاریم تجمعی همانند مراسم عروسی و عزاداری در محله، شهر و ... صورت گیرید.
از خودمان شروع کنیم. با عدم خروج از منزل زنجیره انتقال بیماری را بشکنیم. بهداشت فردی و عمومی را رعایت کنیم. و دیگران را به رعایت این اصول توصیه کنیم.
و در آخر، به این باور برسیم که خطر بیماری کرونا جدی است و همه ما در معرض ابتلا به آن هستیم.
به امید سلامتی و ریشه کنی این ویروس با تلاش همگانی مردم.