خبرگزاری کار ایران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون خبر داد:

آغاز کشت چای ترش قرمز در شهرستان کارون/ افزایش ۵۰ درصدی کِشت نسبت به سال گذشته

آغاز کشت چای ترش قرمز در شهرستان کارون/ افزایش ۵۰ درصدی کِشت نسبت به سال گذشته
کد خبر : ۹۰۲۶۲۷

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون از شروع کشت چای ترش قرمز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، جبار حمادی، اظهار کرد: سطح زیر کشت چای ترش در شهرستان کارون حدود ۱۰ هکتار است که از این میزان سالیانه ۵۰ تن محصولِ تَر معادل ۲۰ تن چای خشک تولید می‌شود.

وی افزود: کشت این گیاه دارویی از اول اردیبهشت  آغاز می‌شود، گل‌دهی این گیاه نیز از مهرماه شروع و زمان برداشت کاسبرگ‌ها در آبان ماه است که با دست انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون، گفت: شرایط آب و هوایی کشت این محصول، گرم و خشک است که سبب شده تا شهرستان کارون موقعیت مناسبی برای کشت چای قرمز داشته باشد به‌گونه‌ای که هرسال سطح زیر کشت این محصول افزایش پیدا کرده و امسال افزایش ۵۰ درصدی سطح زیر کشت چای سرخ را خواهیم‌ داشت.

حمادی  ادامه داد: این محصول قابلیت فرآوری زیادی به‌صورت استفاده در سالاد، ترشی، مربا و مخلوط‌های دم‌نوشی دارد اما متأسفانه به دلیل عدم اعتبار و امکانات کافی توجه ای به فرآوری و بسته‌بندی برای فروش و کسب درآمد بیشتر نشده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون در پایان گفت: این محصول از لحاظ اقتصادی دارای اهمیت بسیار زیادی است و صادرات عمده دم‌نوش چای ترش ایرانی یکی از منابع کسب درآمد بالا است. در صورتی‌ که در زمینه بازاریابی و بسته‌بندی این محصول حمایت بیشتری صورت گیرد، می‌تواند در زمینه ورود ارز به کشور بسیار موفق و کارآمد باشد که با توجه به شعار امسال با عنوان جهش تولید، این شهرستان گامی مؤثر در افزایش و ترویج تولید چای ترش و صادرات آن خواهد داشت.

انتهای پیام/
ناصر حکیمی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز