خبرگزاری کار ایران

کیانی:

پیک امید کانون امدادرسان فرهنگی کودکان و نوجوانان در فضای مجازی در اختیار مخاطبان است

پیک امید کانون امدادرسان فرهنگی کودکان و نوجوانان در فضای مجازی در اختیار مخاطبان است
کد خبر : ۸۹۹۷۸۸

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در جلسه کارگروه اجتماعی استان، گفت: پیک امید کانون امدادرسان فرهنگی کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است.

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، وحید کیانی پیش از ظهر امروز چهارشنبه 27 فروردین در اولین جلسه کارگروه اجتماعی استان در سال جدید که با حضور استاندار خوزستان و محوریت بررسی آثار کرونا بر جامعه برگزار شد؛ به تشریح عملکرد اقدامات کانون در این زمینه پرداخت.

وی با اشاره به برگزاری 24 جلسه مجازی با حضور معاونین، کارشناسان و مربیان فرهنگی، هنری و ادبی اداره کل کانون خوزستان با موضوع برنامه‌ریزی در اجرای طرح پیک امید، افزود: مربیان و کارشناسان کانون خوزستان با تولید بیش از 200 بسته‌های آموزشی و سرگرمی تا 22 فروردین‌ماه 1399 با موضوع‌های ادبی، هنری و فرهنگی به‌صورت داوطلبانه و جهادی در دو بخش ملی و استانی اقدام به خدمت‌رسانی مجازی به کودکان و نوجوانان کردند.

کیانی در تشریح فعالیت‌های ملی کانون خوزستان، گفت: در این بخش مربیان و کارشناسان کانون 169 بسته آموزشی و سرگرمی با موضوع‌های نقاشی، سفال، عکاسی، کاردستی، کاغذ و تا، بازی و سرگرمی، معرفی کتاب، شعرخوانی، قصه‌گویی، نمایش، پویانمایی، سرود و خوشنویسی تولید و به دبیرخانه ملی پیک امید در معاونت فرهنگی کانون کشور ارسال کردند.

وی عنوان کرد: در این بخش فایل‌های آموزشی و سرگرمی تهیه‌شده از سوی مربیان مراکز فرهنگی هنری کانون در نشانی، khozestan.kanoonnews.ir و omid.kpf.ir آدرس دامنه سایت استان خوزستان و پرتال اینترنتی کانون کشور، aafarinesh @ و @kanoonparvaresh_khozestan نشانی‌های صفحات کانون آفرینش و کانون خوزستان در پیام‌رسان‌ها و رسانه‌های اجتماعی کانون خوزستان و کشور در اختیار مخاطبان قرار گرفته و همچنان این مهم ادامه دارد.

مدیرکل کانون خوزستان در بخش فعالیت‌های استانی این نهاد فرهنگی نیز، گفت: 42 کارگاه‌ آموزش مجازی با موضوع‌های فرهنگی، هنری و ادبی توسط مربیان و کارشناسان کانون با موضوع‌های فرهنگی، هنری و ادبی برای کودکان و نوجوانان برگزار شده است.

کیانی کارگاه‌های ادبی و نوشتن خلاق، شعرخوانی، نقاشی، کلاس ادبی، داستان‌نویسی، سفال، خوشنویسی و قصه‌گویی را از جمله کارگاه‌ آموزش مجازی کانون برشمرد و تأکید کرد: در این ایام انجمن‌های ادبی، نمایش و سرود کانون به‌صورت مجازی با حضور اعضاء نوجوان تشکیل شد.

وی تشکیل و برگزاری رویداد ادبی «تنفس صبح»، مسابقه عکس «خانه امن من» و مسابقه شعرخوانی «بهار آیینه» را دیگر برنامه‌های کانون عنوان کرد و یادآور شد: 21 قصه در این ایام توسط کانون تولید و در کانال قصه‌گویی این نهاد فرهنگی منتشر شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز